EL GOBIERNO CONTINUA ENVIANT POLICIES A CATALUNYA, MALGRAT EL TEÒRIC FINAL DE L'OPERACIÓ " COPÈRMIC "

Tot i que, "administrativament", l'Operació Copèrnic ha estat clausurada, no ha cessat l'enviament de reforços policials a Catalunya. Ho explica la revista 'Interviu', que apunta que -segons fonts policials- mentre marxaven els darrers agents de la policia espanyola dels vaixells Rhapsody i Azzurra, la darrera setmana del 2017, van ser enviats un Grup Operatiu d'antiavalots de la Policia Nacional a la caserna del Bruc de Barcelona i un altre a Tarragona.

La revista també diu haver parlat amb "fonts no oficials" que expliquen que el Gobierno (concretament, Interior) mantindrà una presència "raonablement alta" d'agents al país: d'entre vuit i deu grups d'antiavalots, cadascun -dividit en subgrups- format per uns 50 policies de diferent rang.

Fins i tot el mitjà espanyolista destaca que "aquests dies són de gran calma" i que -ja des d'abans de les eleccions del 21-D- el desplegament de policies espanyols a Catalunya servia només per seguir líders sobiranistes. Una calma absoluta que, segons ells, no es pot estendre al que anomenen despectivament "territorio comanche", la Catalunya Nord.

Informa:DIRECTE.CAT (11-1-2017)

SENYORS DE L'ANC, APRENEU A LLEGIR BÉ ELS RESULTATS: L'INDEPENDENTISME EL 21-D ES VA IMPOSAR PER 52,19% A 47,80% (+ 4, 39%)

"Prou, prou, prou! Una mentida repetida mil vegades sembla una veritat "

Per Ramon Serra, editor

 

Quan jo era infant i anava a les monges ens feien cantar--potser era la base ja de l'adoctrinament?--:"la Mare de Déu quan era petita anava a costura a aprendre de lletra". En sembla ara que els senyors de l'ANC també haurien de tornar a "costura" no per aprendre-hi de lletres si no de números. No d'altra forma puc interpretar el que ens diuen en el darrer comunicat on assenyalen que l'independentisme no ha aconseguit la majoria absoluta de vots. Ah,no?

Si se'm permet una expressió ben poc heterodoxa, però molt expressiva, ja n'estic fins al monyo que dirigents i polítics independentistes vulguin convèncer-nos d'un temps ençà que no tenim majoria absoluta de vots, fet que queda evident en totes les darreres eleccions, però sembla com si nosaltres mateixos no estem segurs de merèixer o voler la independència i, per tant, sempre cal cercar qualsevol excusa que justifiqui les nostres renúncies o covardies. I què millor per justificar-nos dir que no tenim una majoria de vots o que ens falta una majoria social més gran?

Ostres,tu: ja està bé d'aquest mantra que va començar arran de les eleccions d'aquell 27-S. Aquelles eleccions ja tenien un caràcter plebiscitari com gairebé tothom va entendre. Es va dir que es proclamaria la independència amb els escons aconseguits, perquè l'Estat no permetia un referèndum i, per tant, només es tindria present els escons i no pas el nombre de sufragis. Com se sap la majoria d'escons van ser per a les forces independentistes. Llegeix més...

Visites Rebudes

06846324