L'EXMAGISTRAT ELPIDIO JOSÉ SILVA VEU ESCANDALOSA L'ACTUACIÓ DE LA JUSTÍCIA ESPANYOLA SOBRE EL GOVERN I ELS JORDIS

L'exmagistrat de l'Audiència Nacional Elpidio José Silva ha descrit l'actuació de la justícia espanyola sobre els membres del Govern i els Jordis com "escandalosa i alarmant". Segons Silva, aquestes persones "són innocents dels fets que se'ls vol imputar". L'exmagistrat també ha assegurat que Junqueras, Forn, Sánchez i Cuixart no haurien d'estar en presó preventiva. L'exmagistrat de l'Audiència ha argumentat que el fet que el Tribunal Suprem retirés l'ordre europea de detenció contra Puigdemont i la resta de consellers destituïts pel 155 que són a Brussel·les, mostra la "manca de suport jurisdiccional que té Espanya en aquest tema". D'altra banda, ha lamentat que Puigdemont estigui "refugiat" a Bèlgica perquè a Espanya no té garantits alguns "drets i llibertats". Silva ha participat aquest dijous a una trobada amb el sector del taxi a l'aeroport del Prat.

"El que ve a dir Bèlgica, tenint a Puigdemont allà en llibertat, és que no veu cap indici de violència relacionat amb la rebel·lió, la sedició o un alçament contra els poders de l'Estat", ha opinat Silva, i per aquest motiu s'hauria retirat l'euroordre. "Junqueras, els Jordis i Forn s'han d'enfrontar a un Estat que en això de la presó ja no té comunicació amb la resta d'Europa", ha remarcat.

"Espanya no té el suport jurisdiccional de la Unió Europea en aquest punt", ha insistit. Silva va ser magistrat de l'Audiència Nacional però el 2014 va ser inhabilitat com a jutge per un delicte de prevaricació durant la instrucció del cas Blesa. Actualment dirigeix un bufet d'advocats especialitzat en dret penal econòmic.

Informa:NACIODIGITAL.CAT (11-1-2018)

SENYORS DE L'ANC, APRENEU A LLEGIR BÉ ELS RESULTATS: L'INDEPENDENTISME EL 21-D ES VA IMPOSAR PER 52,19% A 47,80% (+ 4, 39%)

"Prou, prou, prou! Una mentida repetida mil vegades sembla una veritat "

Per Ramon Serra, editor

 

Quan jo era infant i anava a les monges ens feien cantar--potser era la base ja de l'adoctrinament?--:"la Mare de Déu quan era petita anava a costura a aprendre de lletra". En sembla ara que els senyors de l'ANC també haurien de tornar a "costura" no per aprendre-hi de lletres si no de números. No d'altra forma puc interpretar el que ens diuen en el darrer comunicat on assenyalen que l'independentisme no ha aconseguit la majoria absoluta de vots. Ah,no?

Si se'm permet una expressió ben poc heterodoxa, però molt expressiva, ja n'estic fins al monyo que dirigents i polítics independentistes vulguin convèncer-nos d'un temps ençà que no tenim majoria absoluta de vots, fet que queda evident en totes les darreres eleccions, però sembla com si nosaltres mateixos no estem segurs de merèixer o voler la independència i, per tant, sempre cal cercar qualsevol excusa que justifiqui les nostres renúncies o covardies. I què millor per justificar-nos dir que no tenim una majoria de vots o que ens falta una majoria social més gran?

Ostres,tu: ja està bé d'aquest mantra que va començar arran de les eleccions d'aquell 27-S. Aquelles eleccions ja tenien un caràcter plebiscitari com gairebé tothom va entendre. Es va dir que es proclamaria la independència amb els escons aconseguits, perquè l'Estat no permetia un referèndum i, per tant, només es tindria present els escons i no pas el nombre de sufragis. Com se sap la majoria d'escons van ser per a les forces independentistes. Llegeix més...

Visites Rebudes

06854222