L'OPERATIU POLICIAL DE L'1-O VA PRIORITZAR ELS COL·LEGIS AMB MENYS RESISTÈNCIA

Un informe del Ministeri de l'Interior espanyol revela que l'operatiu policial contra el referèndum va prioritzar els col·legis amb menys resistència. Això és el que assegura el digital La Directa, que ha tingut accés als detalls de l'operatiu de l'1 d'octubre a la ciutat de Barcelona.

Segons el document que han consultat, elaborat per la Unidad de Coordinación Operativa Territorial de la Jefatura Superior de Policía, a Barcelona es van definir diversos nuclis operatius d'actuació assignant un responsable policial per a cadascun. La conflictivitat previsible que hi podia haver va fer que es descartessin intervencions a diversos col·legis dels districtes de Gràcia i Sants-Montjuïc.

El digital exposa que la capital catalana es va dividir en vuit sectors i que es va establir una franja horària prioritària d'intervenció, entre les 7.30 h i les 10 h del matí. A més a més, aquests informes expliquen que el Ministeri de l'Interior va escollir noms d'animals per referir-se a les unitats i els responsables operatius; així, hi havia els comandaments Puma, Camel, Lobo, Raya, Gamo...

El districte de Nou Barris va ser, amb diferència, el més afectat per la violència policial, i el responsable operatiu de l'actuació va ser Gamo 1, amb la participació dels grups 2, 3 i 5 de la Unitat d'Intervenció Policial de Màlaga i una dotació conjunta de 136 antiavalots.

Informa:ELNACIONAL.CAT (12-1-2018)

SENYORS DE L'ANC, APRENEU A LLEGIR BÉ ELS RESULTATS: L'INDEPENDENTISME EL 21-D ES VA IMPOSAR PER 52,19% A 47,80% (+ 4, 39%)

"Prou, prou, prou! Una mentida repetida mil vegades sembla una veritat "

Per Ramon Serra, editor

 

Quan jo era infant i anava a les monges ens feien cantar--potser era la base ja de l'adoctrinament?--:"la Mare de Déu quan era petita anava a costura a aprendre de lletra". En sembla ara que els senyors de l'ANC també haurien de tornar a "costura" no per aprendre-hi de lletres si no de números. No d'altra forma puc interpretar el que ens diuen en el darrer comunicat on assenyalen que l'independentisme no ha aconseguit la majoria absoluta de vots. Ah,no?

Si se'm permet una expressió ben poc heterodoxa, però molt expressiva, ja n'estic fins al monyo que dirigents i polítics independentistes vulguin convèncer-nos d'un temps ençà que no tenim majoria absoluta de vots, fet que queda evident en totes les darreres eleccions, però sembla com si nosaltres mateixos no estem segurs de merèixer o voler la independència i, per tant, sempre cal cercar qualsevol excusa que justifiqui les nostres renúncies o covardies. I què millor per justificar-nos dir que no tenim una majoria de vots o que ens falta una majoria social més gran?

Ostres,tu: ja està bé d'aquest mantra que va començar arran de les eleccions d'aquell 27-S. Aquelles eleccions ja tenien un caràcter plebiscitari com gairebé tothom va entendre. Es va dir que es proclamaria la independència amb els escons aconseguits, perquè l'Estat no permetia un referèndum i, per tant, només es tindria present els escons i no pas el nombre de sufragis. Com se sap la majoria d'escons van ser per a les forces independentistes. Llegeix més...

Visites Rebudes

06854208