EL PP VOL SANCIONAR LES PERSONES QUE POSIN LLAÇOS AL CARRER

El Partit Popular de Sant Cugat vol que l'Ajuntament identifiqui i sancioni les persones que col·loquen llaços i altres elements de color groc a la via pública santcugatenca. Els populars justifiquen la petició per la "crispació" que genera la presència del color groc, que reclama la llibertat dels presos polítics, als carrers.

"És una conducta inacceptable", assegura el Partit Popular de Sant Cugat, que exigeix a l'Ajuntament que prengui les mesures necessàries per identificar i sancionar aquells que "infringeixen la normaitva posant llacets grocs" i "talli d'arrel el cercle viciós de posar i treure llaços per evitar situacions desagradables de confrontació".

El PP responsabilitza a l'alcaldessa de "garantir la seguretat i la convivència pacífica" i recorda la trifulca que va haver el 5 de gener quan una persona va començar a treure llaços grocs del pessebre de la plaça de Barcelona i van haver enfrontaments amb altres persones que li recriminaven.

Els populars també volen que la brigada municipal retiri "immediatament" de la via pública tot el material groc i netegi cartells i pintades. El PP justifica la petició en diferents articles de l'Ordenança Municipal de Sant Cugat relacionades amb la neteja de la via pública i actes incívics que la malmetin.

Informa:ELMON.CAT (12-1-2018)

SENYORS DE L'ANC, APRENEU A LLEGIR BÉ ELS RESULTATS: L'INDEPENDENTISME EL 21-D ES VA IMPOSAR PER 52,19% A 47,80% (+ 4, 39%)

"Prou, prou, prou! Una mentida repetida mil vegades sembla una veritat "

Per Ramon Serra, editor

 

Quan jo era infant i anava a les monges ens feien cantar--potser era la base ja de l'adoctrinament?--:"la Mare de Déu quan era petita anava a costura a aprendre de lletra". En sembla ara que els senyors de l'ANC també haurien de tornar a "costura" no per aprendre-hi de lletres si no de números. No d'altra forma puc interpretar el que ens diuen en el darrer comunicat on assenyalen que l'independentisme no ha aconseguit la majoria absoluta de vots. Ah,no?

Si se'm permet una expressió ben poc heterodoxa, però molt expressiva, ja n'estic fins al monyo que dirigents i polítics independentistes vulguin convèncer-nos d'un temps ençà que no tenim majoria absoluta de vots, fet que queda evident en totes les darreres eleccions, però sembla com si nosaltres mateixos no estem segurs de merèixer o voler la independència i, per tant, sempre cal cercar qualsevol excusa que justifiqui les nostres renúncies o covardies. I què millor per justificar-nos dir que no tenim una majoria de vots o que ens falta una majoria social més gran?

Ostres,tu: ja està bé d'aquest mantra que va començar arran de les eleccions d'aquell 27-S. Aquelles eleccions ja tenien un caràcter plebiscitari com gairebé tothom va entendre. Es va dir que es proclamaria la independència amb els escons aconseguits, perquè l'Estat no permetia un referèndum i, per tant, només es tindria present els escons i no pas el nombre de sufragis. Com se sap la majoria d'escons van ser per a les forces independentistes. Llegeix més...

Visites Rebudes

06854212