EL BISBE DE SOLSONA NO VA PODER VISITAR EL CONSELLER FORN A LA PRESÓ D'ESTREMENA

Segons ha trascendit per una informació publicada al diari El Mundo, el bisbe de Solsona, Xavier Novell, va voler visitar el membre del govern de la Generalitat empresonat a Estremera, Joaquim Forn. Va ser en una data propera al Nadal, però segons fonts penitènciàries, segons el rotatiu, no se li va donar permis per tenir la reunió, ja que no tenia cap autorització prèvia, ni tampoc el conseller ho havia demanat. Arran d'aquest fet, Novell adreçà una queixa a la Conferència Episcopal. De tots aquests fets, el Bisbat de Solsona no ha volgut confirmar ni desmentir res.


El Mundo ha afegit que Forn ha tornat a demanar autorització per rebre la visita del bisbe de Solsona, i dos prelats catalans més, l'arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, i l'abat de Montserrat, Josep Maria Soler.
El bisbe Novell s'ha manifestat més d'un cop contra l'empresonament dels membres del govern d ela Generalitat, així, com s'ha mostrat a favor del dret a decidir.

Informa:NACIODIGITAL.CAT (12-1-2018)

SENYORS DE L'ANC, APRENEU A LLEGIR BÉ ELS RESULTATS: L'INDEPENDENTISME EL 21-D ES VA IMPOSAR PER 52,19% A 47,80% (+ 4, 39%)

"Prou, prou, prou! Una mentida repetida mil vegades sembla una veritat "

Per Ramon Serra, editor

 

Quan jo era infant i anava a les monges ens feien cantar--potser era la base ja de l'adoctrinament?--:"la Mare de Déu quan era petita anava a costura a aprendre de lletra". En sembla ara que els senyors de l'ANC també haurien de tornar a "costura" no per aprendre-hi de lletres si no de números. No d'altra forma puc interpretar el que ens diuen en el darrer comunicat on assenyalen que l'independentisme no ha aconseguit la majoria absoluta de vots. Ah,no?

Si se'm permet una expressió ben poc heterodoxa, però molt expressiva, ja n'estic fins al monyo que dirigents i polítics independentistes vulguin convèncer-nos d'un temps ençà que no tenim majoria absoluta de vots, fet que queda evident en totes les darreres eleccions, però sembla com si nosaltres mateixos no estem segurs de merèixer o voler la independència i, per tant, sempre cal cercar qualsevol excusa que justifiqui les nostres renúncies o covardies. I què millor per justificar-nos dir que no tenim una majoria de vots o que ens falta una majoria social més gran?

Ostres,tu: ja està bé d'aquest mantra que va començar arran de les eleccions d'aquell 27-S. Aquelles eleccions ja tenien un caràcter plebiscitari com gairebé tothom va entendre. Es va dir que es proclamaria la independència amb els escons aconseguits, perquè l'Estat no permetia un referèndum i, per tant, només es tindria present els escons i no pas el nombre de sufragis. Com se sap la majoria d'escons van ser per a les forces independentistes. Llegeix més...

Visites Rebudes

06854210