GUARDIOLA MANTÉ EL LLAÇ GROC TOT I LA SANCIÓ

Pep Guardiola no s'ha tret el llaç groc del cor. El tècnic català, tot i ser sancionat per la Football Association (FA) per lluir el símbol per la llibertat dels presos polítics durant partits oficials a Anglaterra, s'ha assegut a la banqueta del Britannia Stadium d'Stoke amb el llaç enganxat al jersei. A diferència d'altres enfrontaments, on l'ha lluït a la solapa de la jaqueta, el de Santpedor ha preferit fer-lo menys evident, però alhora visible.

Juntament amb la flor groga de suport a una campanya per als malats terminals, Guardiola ha mantingut el llaç després d'acceptar la multa de 22.500 euros imposada per l'FA per exhibició de símbols polítics durant els compromisos oficials del seu equip en terres britàniques.

L'exentrenador del Barça ja va explicar que, "ho accepto, però no significa que hi estigui d’acord. Ho vaig dir des del primer dia, si creuen que és incorrecte, ho acceptaré. Ho dugui o no, sigui visible o no, el yellow ribbon sempre hi serà. No canvia absolutament res".

Informa:ELMON.CAT (13-3-2018)

LA CUP, SENSE COHERÈNCIA NI SENTIT D'ESTAT: NO TENIM AUTONOMIA NI REPÚBLICA

Per Ramon Serra, editor

Sembla que van ser els romans que van inventar allò de "divideix i venceràs". I això és el que han aconseguit els espanyols per destruir l'independentisme. Només des de la situació excepcional que viu el país sota la bota espanyola es pot compendre tot el guirigall que hi ha al voltant de la investidura del nou president de la Generalitat.

L'independentisme ha demostrat una gran capacitat de resistència, una gran fortalesa defensiva. A cada atac d'Espanya hem respost com cal. Però vet aquí que quan es tracta de jugar a l'atac no en sabem. Ni tan sols, permeteu-me el símil futbolístic, jugar al contraatac. En efecte, ara amb la investidura de Turull es tractava de jugar al contraatac i de posar en evidència l'Estat si l'hagués empresonat. Imagineu-vos quin ressó mundial hauria tingut: el president de la Generalitat, elegit democràticament, ha estat empresonat. Per llogar-hi cadires!

Era la millor tàctica ara mateix per jugar contra Espanya, un equip més poderós que nosaltres. Després de tant joc defensiu, per fi, ara teníem la possibilitat de jugar asl contraatac i de fer-li mal amb un davanter ràpid i golejador com Turull. Pero,no, la CUP ha volgut jugar a l'atac, el tot pel tot, com si la nostra capacitat ofensiva fos com la dels espanyols quan tots sabem que això és impossible.J ugar de tu a tu en aquets moments contra Espanya és suïcida. Aquesta tàtica ens ha fet perdre el partit. Sortosament la Lliga és llarga, però si anem perdent punts per la nostra falta d'estratègia podem baixar de categoria, és a dir, desaparèixer del mapa.

Llegeix més...

Visites Rebudes

07211094