TURULL: " DEMÀ OMPLIREU BARCELONA DE LLIBERTAT; NOSALTRES, LES PRESONS DE DIGNITAT "

El conseller Jordi Turull ha assegurat que aquest diumenge, durant la manifestació que es farà a Barcelona sota el lema 'Pels drets i les llibertats, per la democràcia i la cohesió, us volem a casa!', els presos polítics catalans ompliran "tres presons de dignitat". Concretament, Turull, empresonat per segona vegada a Estremera des del 23 de març, ha fet escriure en el seu nom a Twitter: "Demà molts de vosaltres omplireu Barcelona d'un clam de llibertat. Nosaltres omplirem tres presons de dignitat". Turull ha conclòs la piulada amb el hashtag "el meu cos a la presó, el meu cor a Catalunya".

La manifestació d'aquest diumenge ha estat convocada per l'Espai Democràcia i Convivència, que agrupa entitats sindicals, veïnals, polítiques i culturals, arrencarà a la plaça d'Espanya i avançarà per l'avinguda Paral·lel fins als jardins de les Tres Xemeneies, on hi haurà l'acte central.

Informa:ELMON.CAT (14-4-2018)

EL CONSUM, UNA ARMA PODEROSA QUE ELS CATALANS TENIM AL NOSTRE ABAST

 

Per Ramon Serra, editor

 

"Comsum estratègic", una idea brillant de l'ANC com ho demostra l'oposició categòrica que ha rebut per part dels unionistes tan bon punt s'ha fet pública la campanya. Això vol dir que serà una idea collonuda, perquè el valor de les persones, de les coses o de les idees la donen moltes vegades l'oposició dels ememics. Senyal que els fa mal.

No ens vinguin ara amb milongues o que es tracta de possibles boicots. Resulta que l'anterior Gobierno espanyol i el seu Rei van fer tot el possible perquè les empreses marxessin de Catalunya. Sense culpar a ningú en concret de les que han marxat , " la pela la pela", és ben lògic que els catalans tinguem una informació clara de les empreses que tenen un arrelament aquí en tots els sentits.

Els catalans com a consumidors també tenim la nostra força. I aquesta l'hem de fer servir. Oi tant! Simplement es tracta de tenir una informació sobre els valors de tota mena de les empreses que operen aquí. I a les nostres mans està decidir el mercat triant aquelles que tinguin uns valors de país . Hem d'esmolar totes les eines que tenim a l'abast. I aquesta n´és una d'elles. D'aquesta manera aquesta iniciativa s'afegeix també al" consum.cat" que ja opera des de fa uns mesos bé que d'una forma més modesta, però igualment valuosa.

Per tant, un cop més la nostra enhorabona a l'ANC, promotora de la iniciativa. Ara cal que ens informi periòdicament de com van ldes coses.No tot s'ha d'acabar amb penjar una pàgina web o fer només una declaració de principis. Fins ara més que consumidros els catalans hem semblat "consumits". Cal, doncs, tornar a ser consumidors.

En aquest sentit, el fet que el Parlament torni a reprovar Felipe VI perquè va fomentar la fugida d'empreses de Catalunya després de l'1-O és l'altra cara de la mateixa mateixa moneda per servar la sobirania econòmica de Catalunya, si més no fins allà on sigui possible

Som-hi!

Visites Rebudes

08494167