EL TERRORISTA JIMÉNEZ LOSANTOS INSTA RAJOY A TORNAR A " BOMBARDEJAR BARCELONA "

Torna a la càrrega Federico Jiménez Losantos, que, com fa habitualment, posa a caldo el govern de Mariano Rajoy, aquesta vegada per no fer ús de la força i permetre que Quim Torra sigui investit sense ser conscients de "la condició criminal del projecte separatista", segons escriu a Libertat Digital.

El pitjor, tanmateix, però, ve en un comentari aquest diumenge a esRadio, on ha criticat l'executiu estatal titllant-lo d'"escombraries de govern" perquè "no és capaç de demostrar que esclar que hi ha avions per bombardejar" i, per tant, per no fer veure a l'independentisme que Espanya pot tornar a bombardejar. "Per descomptat que els podem tornar a bombardejar", ha amenaçat.

Losantos té clar que així és com s'hauria de comportar el govern del PP, però es lamenta que "una altra cosa és que la casta política prefereixi que es destrueixi Espanya, abans que utilitzar legítimament la força". En aquest sentit, ha enviat un missatge clar al president Carles Puigdemont, a qui anomena com Cocomocho, advertint-li que "Espanya té 70.000 policies, 90.000 guàrdia civils i 50.000 soldats perfectament armats que, per descomptat, poden prendre Barcelona, la teva casa i el despatx de Cocomocho en cinc minuts".

Justament per això, i insistint en aquesta idea, Losantos ha posat damunt la taula que "una altra cosa és que la banda de covards que tenim en la casta política no sigui capaç de fer-ho", però ha tornat a avisar que "naturalment que Espanya té força per respondre a un cop de força". I continua: "Però esclar que sí. Però tu què t'has cregut? S'han cregut el que els han deixat creure. Qui sembra la violència? Aquests? No, home no, són els de Madrid que els deixen creure que es pot fer tot, es pot destruir un Estat, es pot convertir en jueus amb la taqueta groga, però al revés, tots els catalans que no els obeeixin".

I és que aquesta no és la idea que el periodista de esRadio té d'Espanya, de la força de l'Estat per parar el que ell mateix defineix com el "cop". "Madrid no reaccionarà mai", contínua lamentant-se, al mateix temps que va un pas més enllà comparant a l'independentisme amb Corea del Nord perquè, afirma, "desfilen tots com en Corea el Nord disfressats de parxís de colorets" i defineix el catalanisme com a "nazis de guarderia" perquè "van tots disfressats del mateix, tots en actitud militar, però militar de kindergarten".

Losantos repeteix la mateixa idea en diferents ocasions per fer calar el discurs: "Ja no ens poden bombardejar. Que no? Una altra cosa és que no ho fem perquè Espanya ja no és el que hauria de ser i no fa bombardejar-te a tu, et crida el jutge i després d'anar al bany i quedar-te allà una estona, apa, a Estremera".

Informa:ELMON.CAT (15-5-2018)

KOSOVO ENS MARCA EL CAMÍ: PETI QUI PETI SOM MAJORIA ELS INDEPENDENTISTES

Per Ramon Serra, editor

Per fi, ja era hora que algú com el president Torra cités la sentència del tribunal internacional de La Haia sobre el dret de Kosovo a la independència sense el vist-i-plau de Sèrbia. Una situació semblant a la que es viu actualment entre Catalunya i Espanya. Sembla mentida que aquest exemple no s'hagi fet servir pràcticament mai abans i això que tot és molt clar.

Tant com que la majoria independentista en les darreres elecions és inqüestionable. Per què parlar només d'un 47%?, és que els vots en blanc o nuls són espanyolistes? , és que el partits extraparlamentaris que sumen un bon gruix de vots són unionistes? ,és que no hi ha gent als Comuns i companyia que són independentistes? El resultat pràctic és que mai els unionistes no han arribat als 50% dels vots i, per tant, bastant menys de la meitat de la població catalana desitja restar a Espanya.

D'altra banda, els referèndums d' Escòcia, el Quebec o el Breixt han assolit resultats més migrats que els nostres a l'hora de proclamar-ne la tesis vencedora. A algú se li ha acudit dir que no són vàlids per què pràcticament només representen la meitat de la població o menys? Oi que no ? Els catalans hem de ser més legalistes i babaus?

D'altra banda, ara sembla que el discurs d'alguns polítics sigui " eixamplar la base independentista". Pensen convèncer potser als neofalangistes de Ciudadanos? No veuen que encara que fossim el 100% de la població a favor de la independència Espanya no ho aprovaria. Aleshores, o són rucs o són malintencionats? En qualsevol dels dos casos fan un mal favor al país.

Si nosaltres mateixos no sabem esgrimir arguments tan evidents con la sentència sobre Kosovo o no sabem comptar els vots, segurament per falta de costum de fer referèndums, val més que tirem el barret al foc.Per tot plegat, gràcies president Torra. Mai no serà sobrer omplenar-nos de raons si sobretot ens les creiem.

(7-7-2018)

Visites Rebudes

07841000