EL TERRORISTA JIMÉNEZ LOSANTOS INSTA RAJOY A TORNAR A " BOMBARDEJAR BARCELONA "

Torna a la càrrega Federico Jiménez Losantos, que, com fa habitualment, posa a caldo el govern de Mariano Rajoy, aquesta vegada per no fer ús de la força i permetre que Quim Torra sigui investit sense ser conscients de "la condició criminal del projecte separatista", segons escriu a Libertat Digital.

El pitjor, tanmateix, però, ve en un comentari aquest diumenge a esRadio, on ha criticat l'executiu estatal titllant-lo d'"escombraries de govern" perquè "no és capaç de demostrar que esclar que hi ha avions per bombardejar" i, per tant, per no fer veure a l'independentisme que Espanya pot tornar a bombardejar. "Per descomptat que els podem tornar a bombardejar", ha amenaçat.

Losantos té clar que així és com s'hauria de comportar el govern del PP, però es lamenta que "una altra cosa és que la casta política prefereixi que es destrueixi Espanya, abans que utilitzar legítimament la força". En aquest sentit, ha enviat un missatge clar al president Carles Puigdemont, a qui anomena com Cocomocho, advertint-li que "Espanya té 70.000 policies, 90.000 guàrdia civils i 50.000 soldats perfectament armats que, per descomptat, poden prendre Barcelona, la teva casa i el despatx de Cocomocho en cinc minuts".

Justament per això, i insistint en aquesta idea, Losantos ha posat damunt la taula que "una altra cosa és que la banda de covards que tenim en la casta política no sigui capaç de fer-ho", però ha tornat a avisar que "naturalment que Espanya té força per respondre a un cop de força". I continua: "Però esclar que sí. Però tu què t'has cregut? S'han cregut el que els han deixat creure. Qui sembra la violència? Aquests? No, home no, són els de Madrid que els deixen creure que es pot fer tot, es pot destruir un Estat, es pot convertir en jueus amb la taqueta groga, però al revés, tots els catalans que no els obeeixin".

I és que aquesta no és la idea que el periodista de esRadio té d'Espanya, de la força de l'Estat per parar el que ell mateix defineix com el "cop". "Madrid no reaccionarà mai", contínua lamentant-se, al mateix temps que va un pas més enllà comparant a l'independentisme amb Corea del Nord perquè, afirma, "desfilen tots com en Corea el Nord disfressats de parxís de colorets" i defineix el catalanisme com a "nazis de guarderia" perquè "van tots disfressats del mateix, tots en actitud militar, però militar de kindergarten".

Losantos repeteix la mateixa idea en diferents ocasions per fer calar el discurs: "Ja no ens poden bombardejar. Que no? Una altra cosa és que no ho fem perquè Espanya ja no és el que hauria de ser i no fa bombardejar-te a tu, et crida el jutge i després d'anar al bany i quedar-te allà una estona, apa, a Estremera".

Informa:ELMON.CAT (15-5-2018)

COM ARRUÏNAR L'INDEPENDENTISME EN TRES DIES

 

"Com arruïnar l’independentisme en tres dies "

No pertoca a cap partit interpretar o posar límits a la llibertat de manifestació

 

JOAN B. CULLA

 

Primer de tot: si en les actuacions dels antiavalots dels Mossos del dijous 6, a Girona i a Terrassa, s’hi produí alguna transgressió dels protocols del cos o de les ordres rebudes, si aquestes últimes eren inapropiades, si es donà algun excés o acarnissament en l’ús de la força o qualsevol altra irregularitat, és imprescindible que hom depuri responsabilitats i es dictin les mesures disciplinàries corresponents.

Dit això, afegeixo sense embuts una altra cosa: no és a la CUP a qui correspon fixar el model policial d’aquest país, ni dictar eventuals canvis en la “cultura de seguretat” del govern de Catalunya, com semblava pretendre l’altre dia el diputat Carles Riera. D’una banda, perquè la CUP representa ara mateix el 4,5% dels votants catalans, i no forma part del Govern ni de la majoria que el sustenta. De l’altra, perquè és difícil reconèixer-li autoritat en la matèria al grup polític un alt representant institucional del qual lluïa orgullós una samarreta amb la sigla ACAB, que vol dir "All Cops Are Bastards", o sigui “Tos els policies són uns malparits”. No em consta que la formació anticapitalista hagi explicat mai en què consistiria el seu “model policial” (a banda de dissoldre la Brimo), però goso afirmar que, entre Patrulles de Control o Guàrdies Rojos i una policia democràtica europea, la immensa majoria dels ciutadans preferim això segon.

Tampoc no pertoca a la CUP –ni a cap altre partit– interpretar o posar límits a la llibertat de manifestació, determinant qui pot exercir-la i qui no. Tal com explicava dissabte aquí mateix l’exconsellera (d’Interior i de Justícia) Montserrat Tura, les convocatòries subscrites per organitzacions legals són simplement “comunicades” a l’autoritat, que no les pot “prohibir”. En tot cas, s’hauria d’instar la il·legalització judicial de determinats grups o plataformes, però no m’imagino els cupaires avançant per aquest camí... Llegeix més...

Visites Rebudes

08636051