PRIMER ACTE DE QUIM TORRA: VIATJARÀ AQUEST DIMARTS A BERLÍN PER REUNIR-SE AMB PUIGDEMONT

Després de ser investit president aquest matí al Parlament, Quim Torra viatjarà a Berlín per reunir-se amb el president a l'exili, Carles Puigdemont. Tots dos oferiran demà una roda de premsa conjunta a la capital alemanya.

Aquest serà el primer acte de Torra un cop superada la investidura i abans de prendre possessió del càrrec, la qual cosa no es podrà fer efectiva fins que el rei Felip VI signi el decret del seu nomenament.

Torra ja va viatjar a Berlín dijous de la setmana passada quan Puigdemont va anunciar a través d'un missatge de vídeo que havia estat designat pel grup parlamentari com a candidat a la presidència.

Precisament, les primeres paraules de Torra un cop el president del Parlament, Roger Torrent, ha proclamat el resultat de la votació que confirmava la seva investidura han estat dedicades a Puigdemont: "Gràcies al president Puigdemont per la seva generositat, l'investirem!".

Informa:ELNACIONAL.CAT (15-5-2018)

 

EL CONSUM, UNA ARMA PODEROSA QUE ELS CATALANS TENIM AL NOSTRE ABAST

 

Per Ramon Serra, editor

 

"Comsum estratègic", una idea brillant de l'ANC com ho demostra l'oposició categòrica que ha rebut per part dels unionistes tan bon punt s'ha fet pública la campanya. Això vol dir que serà una idea collonuda, perquè el valor de les persones, de les coses o de les idees la donen moltes vegades l'oposició dels ememics. Senyal que els fa mal.

No ens vinguin ara amb milongues o que es tracta de possibles boicots. Resulta que l'anterior Gobierno espanyol i el seu Rei van fer tot el possible perquè les empreses marxessin de Catalunya. Sense culpar a ningú en concret de les que han marxat , " la pela la pela", és ben lògic que els catalans tinguem una informació clara de les empreses que tenen un arrelament aquí en tots els sentits.

Els catalans com a consumidors també tenim la nostra força. I aquesta l'hem de fer servir. Oi tant! Simplement es tracta de tenir una informació sobre els valors de tota mena de les empreses que operen aquí. I a les nostres mans està decidir el mercat triant aquelles que tinguin uns valors de país . Hem d'esmolar totes les eines que tenim a l'abast. I aquesta n´és una d'elles. D'aquesta manera aquesta iniciativa s'afegeix també al" consum.cat" que ja opera des de fa uns mesos bé que d'una forma més modesta, però igualment valuosa.

Per tant, un cop més la nostra enhorabona a l'ANC, promotora de la iniciativa. Ara cal que ens informi periòdicament de com van ldes coses.No tot s'ha d'acabar amb penjar una pàgina web o fer només una declaració de principis. Fins ara més que consumidros els catalans hem semblat "consumits". Cal, doncs, tornar a ser consumidors.

En aquest sentit, el fet que el Parlament torni a reprovar Felipe VI perquè va fomentar la fugida d'empreses de Catalunya després de l'1-O és l'altra cara de la mateixa mateixa moneda per servar la sobirania econòmica de Catalunya, si més no fins allà on sigui possible

Som-hi!

Visites Rebudes

08494216