EL PSC PORTA AL PARLAMENT EL COST DEL VIATGE DE TORRA A BERLÍN

La primera decisió del 131è president de la Generalitat, Quim Torra, ja té qui la fiscalitzi. Segons ha pogut saber El Món de fonts del grup parlamentari, el PSC ha registrat una bateria de preguntes al Parlament per escatir les circumstàncies i el cost del viatge del president a Berlín per reunir-se amb el president Carles Puigdemont.

Les preguntes estan dirigides a l'oficina del president i volen aclarir el cost econòmic del viatge, els acompanyants i una justificació dels motius concrets del viatge i de la reunió. En aquest sentit, reclamen saber si el viatge el fa "amb caràcter oficial i com president de la Generalitat" i quin és "el detall de la visita".

Tanmateix, la portaveu dels socialistes Eva Granados ha assegurat des de la Junta de Portaveus que se celebra aquest matí al Parlament que "la representació no sap si el President Torra li anirà bé venir a comparèixer al Ple la setmana vinent".

Informa:ELMON.CAT (15-5-2018)

EL CONSUM, UNA ARMA PODEROSA QUE ELS CATALANS TENIM AL NOSTRE ABAST

 

Per Ramon Serra, editor

 

"Comsum estratègic", una idea brillant de l'ANC com ho demostra l'oposició categòrica que ha rebut per part dels unionistes tan bon punt s'ha fet pública la campanya. Això vol dir que serà una idea collonuda, perquè el valor de les persones, de les coses o de les idees la donen moltes vegades l'oposició dels ememics. Senyal que els fa mal.

No ens vinguin ara amb milongues o que es tracta de possibles boicots. Resulta que l'anterior Gobierno espanyol i el seu Rei van fer tot el possible perquè les empreses marxessin de Catalunya. Sense culpar a ningú en concret de les que han marxat , " la pela la pela", és ben lògic que els catalans tinguem una informació clara de les empreses que tenen un arrelament aquí en tots els sentits.

Els catalans com a consumidors també tenim la nostra força. I aquesta l'hem de fer servir. Oi tant! Simplement es tracta de tenir una informació sobre els valors de tota mena de les empreses que operen aquí. I a les nostres mans està decidir el mercat triant aquelles que tinguin uns valors de país . Hem d'esmolar totes les eines que tenim a l'abast. I aquesta n´és una d'elles. D'aquesta manera aquesta iniciativa s'afegeix també al" consum.cat" que ja opera des de fa uns mesos bé que d'una forma més modesta, però igualment valuosa.

Per tant, un cop més la nostra enhorabona a l'ANC, promotora de la iniciativa. Ara cal que ens informi periòdicament de com van ldes coses.No tot s'ha d'acabar amb penjar una pàgina web o fer només una declaració de principis. Fins ara més que consumidros els catalans hem semblat "consumits". Cal, doncs, tornar a ser consumidors.

En aquest sentit, el fet que el Parlament torni a reprovar Felipe VI perquè va fomentar la fugida d'empreses de Catalunya després de l'1-O és l'altra cara de la mateixa mateixa moneda per servar la sobirania econòmica de Catalunya, si més no fins allà on sigui possible

Som-hi!

Visites Rebudes

08494223