QUIM TORRA VISITARÀ ELS PRESOS POLÍTICS AQUESTA SETMANA I CADA SETMANA UNA ESCOLA

El president català electe, Quim Torra, anirà a visitar els presos polítics previsiblement aquesta mateixa setmana per traslladar-los tot el seu suport com a nou líder de la Generalitat, i després farà el mateix amb tots els exiliats.

En una entrevista de Catalunya Ràdio ha detallat que s'ha donat d'alta al Col·legi d'Advocats per poder tenir més facilitats a l'hora d'accedir a les presons.

"Avui vaig a Berlín, a veure Carles Puigdemont, i després vull anar a parlar amb els presos polítics, intentant que sigui aquesta setmana; també vull anar a veure després tots els exiliats", ha detallat Torra.

Sobre la seva visita a Berlín d'aquest dimarts, ha detallat que és per "coordinar l'estratègia a seguir" amb Puigdemont i per abordar la configuració del nou Govern amb ell abans de fer-ho amb ERC. "Em sembla molt normal que, una vegada elegit, vagi a parlar amb el president legitimo i a coordinar l'estratègia a partir d'ara", ha necessitat|precisat.

I de la mateixa manera vol anar a veure els presos, que ha definit com a "ostatges" de l'Estat, així com els sobiranistes encausats que són a l'estranger. Torra ja va ser fa unes setmanes a les presons de Soto del Real, Estremera i Alcalá Meco, però ara vol fer-ho en la seva "condició de president: tots aquests gestos són molt importants".
Visitarà cada setmana una escola

El president Quim Torra també s'ha proposat reunir-se amb els professors i famílies de l'institut El Palau de Sant Andreu de la Barca (Barcelona) i visitar cada setmana una escola catalana.

"La comunitat educativa serà una prioritat i em tindrà al seu costat per al que necessiti, la meva dona és mestra i si alguna cosa vull preservar per damunt de tot és l'escola catalana, que és clau per al futur," ha afegit.

Informa:ELNACIONAL.CAT (15-5-2018)

EL CONSUM, UNA ARMA PODEROSA QUE ELS CATALANS TENIM AL NOSTRE ABAST

 

Per Ramon Serra, editor

 

"Comsum estratègic", una idea brillant de l'ANC com ho demostra l'oposició categòrica que ha rebut per part dels unionistes tan bon punt s'ha fet pública la campanya. Això vol dir que serà una idea collonuda, perquè el valor de les persones, de les coses o de les idees la donen moltes vegades l'oposició dels ememics. Senyal que els fa mal.

No ens vinguin ara amb milongues o que es tracta de possibles boicots. Resulta que l'anterior Gobierno espanyol i el seu Rei van fer tot el possible perquè les empreses marxessin de Catalunya. Sense culpar a ningú en concret de les que han marxat , " la pela la pela", és ben lògic que els catalans tinguem una informació clara de les empreses que tenen un arrelament aquí en tots els sentits.

Els catalans com a consumidors també tenim la nostra força. I aquesta l'hem de fer servir. Oi tant! Simplement es tracta de tenir una informació sobre els valors de tota mena de les empreses que operen aquí. I a les nostres mans està decidir el mercat triant aquelles que tinguin uns valors de país . Hem d'esmolar totes les eines que tenim a l'abast. I aquesta n´és una d'elles. D'aquesta manera aquesta iniciativa s'afegeix també al" consum.cat" que ja opera des de fa uns mesos bé que d'una forma més modesta, però igualment valuosa.

Per tant, un cop més la nostra enhorabona a l'ANC, promotora de la iniciativa. Ara cal que ens informi periòdicament de com van ldes coses.No tot s'ha d'acabar amb penjar una pàgina web o fer només una declaració de principis. Fins ara més que consumidros els catalans hem semblat "consumits". Cal, doncs, tornar a ser consumidors.

En aquest sentit, el fet que el Parlament torni a reprovar Felipe VI perquè va fomentar la fugida d'empreses de Catalunya després de l'1-O és l'altra cara de la mateixa mateixa moneda per servar la sobirania econòmica de Catalunya, si més no fins allà on sigui possible

Som-hi!

Visites Rebudes

08499963