COLAU FA CAS DELS ULTRES I COL·LOCARÀ PANTALLES PER SEGUIR LA SELECCIÓ ESPANYOLA DE FUTBOL AL MUNDIAL

L'alcaldessa de Barcelona Ada Colau ha acceptat la petició del Partit Popular i Ciutadans d'instal·lar pantalles gegants per seguir els partits de la selecció espanyola durant el Mundial de Rússia 2018. Les pantalles es col·locaran en un espai tancat que "garanteixi les mesures de seguretat i convivència" i sempre que la selecció passi a semifinals. L'ajuntament s'ha compromès a col·laborar en la recerca d'aquest espai però ha deixat clar que la organització haurà d'anar a càrrec amb la plataforma Barcelona amb la Selecció.

La comissionada d'esports Maite Carranza ha dit que el govern municipal "és conscient i coneixedor de l'afició al futbol, a la copa del món i a la selecció" que hi ha a la ciutat de Barcelona.

Des de Ciutadans, la regidora Maria Magdalena Barceló ha agraït al govern municipal que hagi "canviat d'opinió perquè abans era un no radical". "Avui faran d'àrbitre i no es posaran en contra que els ciutadans vegin junts un partit de futbol", ha dit. "Han aconseguit una cosa increïble, que sigui extraordinari el que hauria de ser normal, que és que es pugui seguir un partit de la selecció".

En el mateix sentit s'ha pronunciat la regidora del Partit Popular Àngeles Esteller que ha "agrait la predisposició de l'ajuntament" per trobar un espai i ha recordat també que són molts, "els que disfrutem amb els triomfs de la selecció".

Informa:ELNACIONAL.CAT (15-5-2018)

N.de la R.

Colau ha cedit finalment a la provocació dels ultres espanyolistes. No d'altra manera cal qualificar aquesta decisió, perquè aquesta gent només vol provocar. Altrament seria si no hi hagués possibilitat de veure els partits per part de tothom o només de forma reduída. Els partits són en obert i qualsevol persona els pot veure a casa o al bar. Recordem que en anteriors campìonats aquests ultres van causar destrosses importants al voltant de la plaça d' Espanya. I fins ara ni Ciudadanos ni el PP no se n'han pas responsabilitzat.

Amb tot, si aquestes pantalles gegants són col·locades en recintes tancats hi ha menys possibilitats de destrosses públiques. Potser el camp de l' Espanyol a Cornellà seria un bon recinte per ubicar-hi tota aquesta gent, oi?

EL CONSUM, UNA ARMA PODEROSA QUE ELS CATALANS TENIM AL NOSTRE ABAST

 

Per Ramon Serra, editor

 

"Comsum estratègic", una idea brillant de l'ANC com ho demostra l'oposició categòrica que ha rebut per part dels unionistes tan bon punt s'ha fet pública la campanya. Això vol dir que serà una idea collonuda, perquè el valor de les persones, de les coses o de les idees la donen moltes vegades l'oposició dels ememics. Senyal que els fa mal.

No ens vinguin ara amb milongues o que es tracta de possibles boicots. Resulta que l'anterior Gobierno espanyol i el seu Rei van fer tot el possible perquè les empreses marxessin de Catalunya. Sense culpar a ningú en concret de les que han marxat , " la pela la pela", és ben lògic que els catalans tinguem una informació clara de les empreses que tenen un arrelament aquí en tots els sentits.

Els catalans com a consumidors també tenim la nostra força. I aquesta l'hem de fer servir. Oi tant! Simplement es tracta de tenir una informació sobre els valors de tota mena de les empreses que operen aquí. I a les nostres mans està decidir el mercat triant aquelles que tinguin uns valors de país . Hem d'esmolar totes les eines que tenim a l'abast. I aquesta n´és una d'elles. D'aquesta manera aquesta iniciativa s'afegeix també al" consum.cat" que ja opera des de fa uns mesos bé que d'una forma més modesta, però igualment valuosa.

Per tant, un cop més la nostra enhorabona a l'ANC, promotora de la iniciativa. Ara cal que ens informi periòdicament de com van ldes coses.No tot s'ha d'acabar amb penjar una pàgina web o fer només una declaració de principis. Fins ara més que consumidros els catalans hem semblat "consumits". Cal, doncs, tornar a ser consumidors.

En aquest sentit, el fet que el Parlament torni a reprovar Felipe VI perquè va fomentar la fugida d'empreses de Catalunya després de l'1-O és l'altra cara de la mateixa mateixa moneda per servar la sobirania econòmica de Catalunya, si més no fins allà on sigui possible

Som-hi!

Visites Rebudes

08493891