TORRA: " LA JUSTÍCIA ACABARÀ GUANYANT A L'ESTAT ESPANYOL "

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha celebrat aquest dimecres la decisió de la justícia belga de rebutjar l'euroordre emesa pel jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena, que demanava l'extradició dels consellers Toni Comín, Meritxell Serret i Lluís Puig.

"Quina alegria, quines ganes d'abraçar-vos", ha manifestat; i ha assegurat que està segur que "la justícia acabarà guanyant a Alemanya, Escòcia i Suïssa". A més, ha afegit que també acabarà guanyant "a l'Estat espanyol".

D'altra banda, el president a l'exili, Carles Puigdemont, ha celebrat aquest matí la decisió de la justícia belga de no extradir els consellers Antoni Comín, Meritxell Serret i Lluís Puig. Just després de fer-se pública la decisió del jutge belga, Puigdemont ha piulat en alemany: "Bèlgica rebutja la petició d'Espanya d'extradir els consellers catalans a l'exili. Demostra que a Europa hi ha garantia de drets, al marge de les opinions polítiques. Bones notícies".

Informa:ELMON.CAT (16-5-2018)

EL CONSUM, UNA ARMA PODEROSA QUE ELS CATALANS TENIM AL NOSTRE ABAST

 

Per Ramon Serra, editor

 

"Comsum estratègic", una idea brillant de l'ANC com ho demostra l'oposició categòrica que ha rebut per part dels unionistes tan bon punt s'ha fet pública la campanya. Això vol dir que serà una idea collonuda, perquè el valor de les persones, de les coses o de les idees la donen moltes vegades l'oposició dels ememics. Senyal que els fa mal.

No ens vinguin ara amb milongues o que es tracta de possibles boicots. Resulta que l'anterior Gobierno espanyol i el seu Rei van fer tot el possible perquè les empreses marxessin de Catalunya. Sense culpar a ningú en concret de les que han marxat , " la pela la pela", és ben lògic que els catalans tinguem una informació clara de les empreses que tenen un arrelament aquí en tots els sentits.

Els catalans com a consumidors també tenim la nostra força. I aquesta l'hem de fer servir. Oi tant! Simplement es tracta de tenir una informació sobre els valors de tota mena de les empreses que operen aquí. I a les nostres mans està decidir el mercat triant aquelles que tinguin uns valors de país . Hem d'esmolar totes les eines que tenim a l'abast. I aquesta n´és una d'elles. D'aquesta manera aquesta iniciativa s'afegeix també al" consum.cat" que ja opera des de fa uns mesos bé que d'una forma més modesta, però igualment valuosa.

Per tant, un cop més la nostra enhorabona a l'ANC, promotora de la iniciativa. Ara cal que ens informi periòdicament de com van ldes coses.No tot s'ha d'acabar amb penjar una pàgina web o fer només una declaració de principis. Fins ara més que consumidros els catalans hem semblat "consumits". Cal, doncs, tornar a ser consumidors.

En aquest sentit, el fet que el Parlament torni a reprovar Felipe VI perquè va fomentar la fugida d'empreses de Catalunya després de l'1-O és l'altra cara de la mateixa mateixa moneda per servar la sobirania econòmica de Catalunya, si més no fins allà on sigui possible

Som-hi!

Visites Rebudes

08493848