EL GOBIERNO DESCARTA UNA TAULA DE NEGOCIACIÓ BILATERAL AMB LA GENERALITAT


La carpeta catalana crema a les mans del Gobierno, la situació judicial dels polítics que van declarar la independència el passat 27 d'octubre és un problema per als socialistes que mesuren totes les seves paraules al mil·límetre per no incentivar les veus contra les aspiracions de Catalunya dels barons territorials.

La prioritat del PSOE és la de posar en mans del PSC la gestió del diàleg amb les institucions catalanes. El Gobierno vol evitar una taula de negociació bilateral amb la Generalitat, una imatge que regalaria el discurs als nacionalistes del PP i C's que frisen per titllar Pedró Sánchez d'independentista. En aquest sentit, no s'esperen grans canvis fins un cop passades les eleccions andaluses, que es podrien avançar a la tardor -coincidint amb l'inici del judici contra els republicans-, o les cites electorals del mes de maig del 2019.

Informa:DIRECTE.CAT  /6/6/2018/

L'ANC I UN FUTUR INCERT: LA RESPOSTA NOMÉS LA SAP EL VENT...

 

Per Ramon Serra, editor

 

 

Malament rai si com era d'esperar la premsa col·laboracionista espanyola se n'alegra de l'absència d'actes de protesta al Rei per part de l'ANC. És evident que la premsa espanyola/espanyolista és un bon termòmetre per saber l'abast dels nostres actes. Com més ens critiquen vol dir que més mal els fem i a l'inrevés com passa ara.

En resum, un pas en fals de l'ANC molt important..Bé està el respecte als morts---per cert, encara circula la hipòtesi d'un possible atemptat d' Estat per evitar el referèndum--, però també per als vius sobretot si han estat atonyinats, viuen a l'exili o són a la presó.

Encara és d'hora per fer-nos la pregunta: quo vadis ANC? Dic això no solament per mostrar la meva disconformitat. Al capdavall tot és opinable i la meva opinió és una més. No per això deixaré de donar suport a l'ANC. Com en la mili, primer cal complir i després protestar. La meva inquietud rau en el fet que l'ANC sembla molt llançada per anar de pet cap a la independència sense valorar-ne els possibles morts, ferits, empresonats o exiliats. És molt fàcil fer proclames maximialistes... quan ens referim als polítics o als altres. Per tant, si s'arronsa davant d'una oportunitat d'or com aquesta, què farà els moments difícils?. Quina credibilitat tindrà ? Ara per ara, com diu una cançó de Bob Dylan "això, amic meu, tan sols ho sap el vent, escolta la resposta dins del vent ".

(11-8-2018).

Visites Rebudes

07998467