EL GOVERN RESCATA TV3 I LI INJECTA 20,4 MILIONS PER AL PAGAMENT DE L´IVA

El vicepresident i conseller d'Economia Pere Aragonès ha anunciat aquest dijous que el primer consell executiu del Govern ha dotat amb 20,4 milions d'euros a TV3 i Catalunya Ràdio "per afrontar els nous pagaments imposats injustament d’IVA".

Aragonès s'ha mostrat "satisfet" d'aquest pas, impulsat des de la seva conselleria, perquè assegura que així es podrà "evitar així que afecti la qualitat de la programació dels mitjans públics".

Els mitjans públics catalans vivien durant els últims temps uns moments difícils ja que el nou recompte de l'IVA imposat a TV3 i Catalunya Ràdio feia inviable el seu model de negoci. A més, aquesta situació afectava de retruc tot el sector de la producció a Catalunya, que tenen la televisió catalana com a principal client dels seus productes d'entreteniment.

Informa:ELNACIONAL.CAT  7/6/2018/

L'ANC I UN FUTUR INCERT: LA RESPOSTA NOMÉS LA SAP EL VENT...

 

Per Ramon Serra, editor

 

 

Malament rai si com era d'esperar la premsa col·laboracionista espanyola se n'alegra de l'absència d'actes de protesta al Rei per part de l'ANC. És evident que la premsa espanyola/espanyolista és un bon termòmetre per saber l'abast dels nostres actes. Com més ens critiquen vol dir que més mal els fem i a l'inrevés com passa ara.

En resum, un pas en fals de l'ANC molt important..Bé està el respecte als morts---per cert, encara circula la hipòtesi d'un possible atemptat d' Estat per evitar el referèndum--, però també per als vius sobretot si han estat atonyinats, viuen a l'exili o són a la presó.

Encara és d'hora per fer-nos la pregunta: quo vadis ANC? Dic això no solament per mostrar la meva disconformitat. Al capdavall tot és opinable i la meva opinió és una més. No per això deixaré de donar suport a l'ANC. Com en la mili, primer cal complir i després protestar. La meva inquietud rau en el fet que l'ANC sembla molt llançada per anar de pet cap a la independència sense valorar-ne els possibles morts, ferits, empresonats o exiliats. És molt fàcil fer proclames maximialistes... quan ens referim als polítics o als altres. Per tant, si s'arronsa davant d'una oportunitat d'or com aquesta, què farà els moments difícils?. Quina credibilitat tindrà ? Ara per ara, com diu una cançó de Bob Dylan "això, amic meu, tan sols ho sap el vent, escolta la resposta dins del vent ".

(11-8-2018).

Visites Rebudes

07998466