MESSI ES PLANTEJA CONTINUAR VIVINT A CATALUNYA UN COP PENGI LES BOTES

Leo Messi lleva tanto tiempo que en Argentina le consideran un catalán más
Adaptado completamente a la vida de la Ciudad Condal, se plantea su vida en Barcelona después de colgar las botas.
Messi cuenta cómo ha sido su vida en Barcelona desde que llegó con doce años Estuvo 13 años en Rosario y lleva 17 en Barcelona. Más de media vida en una ciudad que lo ha acogido con los brazos abiertos, desde un inicio.
Se ha hablado mucho de lo que ha significado usted para el Barça. ¿Y el Barcelona para usted?
Todo. Me dio todo desde que llegué, tanto la ciudad como el club. Soy un agradecido y feliz de vivir en el Barcelona y jugar en el mejor club del mundo.

¿Y la ciudad? Teniendo en cuenta lo feliz que se le ve y que su familia está arraigada aquí, ¿Cree que se quedará a vivir aquí?

Me siento de acá. Vine con 13 años, crecí y me hice acá. Conocí la ciudad cuando tenía 13 años y los primeros tres o cuatro días fui un turista más. Me la recorrí toda. Luego me mudé a Castelldefels para hacer más vida allí con mi familia y mis hijos. Por eso no se me ve tanto por la ciudad pero soy un amante de Barcelona y la manera de vivir acá.

¿Cómo es su arraigo a Catalunya?

¡Mis hijos son de acá más que yo!. Tienen las raíces argentinas pero todas las costumbres son catalanas.

¿Comen pan con tomate habitualmente?

Sí, claro.

¿Y hablan en catalán en casa?

Si, el chiquito sí, dice muchas cosas. Thiago menos. Yo lo entiendo todo.

Informa:DIARIOSPORT.COM (10-6-2018)

UNA REVENJA LLARGAMENT PLANIFICADA PER ANORREAR LA NACIÓ CATALANA

 

" Una revenja llargament planificada "

 

SALVADOR CARDÚS

 

El sacrifici dels represaliats polítics posa en evidència la greu feblesa democràtica d’Espanya

 

Avui fa just un any –un any llarguíssim– que Jordi Sànchez i Jordi Cuixart són injustament a la presó. És cert que molta gent d’aquest país està demostrant que no els oblida –ni a ells, ni a la resta d’empresonats i exiliats–, amb multitudinàries concentracions diàries i setmanals en diversos municipis i davant les presons; amb milers de cartes enviades als centres penitenciaris; amb tota mena d’actes “grocs” arreu del país per a les caixes de resistència i amb iniciatives de tant valor simbòlic com la pujada als Cims per la Llibertat. Però fins i tot aquests gestos de solidaritat es podrien tornar rutinaris i acabar fent 'normal' allò que és insuportablement ignominiós. Tenir gent de pau com Sànchez i Cuixart i bona part d’un govern escollit democràticament a la presó i a l’exili –a més dels centenars d’investigats pendents de procediments judicials– és tan i tan greu que costa d’entendre que algú ja ho pugui donar per descomptat a l’hora de valorar la situació política actual.

Aquest primer empresonament de dues persones que estimo i admiro tant, compromeses, intel·ligents, tenaces, valentes, pacífiques i, sobretot, innocents, fa un any que ens va trasbalsar profundament. Algú dirà que es podia veure a venir. Però era un pas tan descarat en l’expressió d’hostilitat de l'Estat cap a una gent i un territori que consideren seus, que semblava que no gosarien fer-lo. Esclar que tampoc no m’havia imaginat l’atonyinament de l’1-O, quinze dies abans. Però que la policia s’excedís encara podia entrar en la hipòtesi del descontrol o de la irritació per aquella profunda humiliació política. Ara bé, ¿era concebible que el sistema judicial es deixés arrossegar per la venjança de manera tan desvergonyida? Llegeix més...

Visites Rebudes

08314794