MESSI ES PLANTEJA CONTINUAR VIVINT A CATALUNYA UN COP PENGI LES BOTES

Leo Messi lleva tanto tiempo que en Argentina le consideran un catalán más
Adaptado completamente a la vida de la Ciudad Condal, se plantea su vida en Barcelona después de colgar las botas.
Messi cuenta cómo ha sido su vida en Barcelona desde que llegó con doce años Estuvo 13 años en Rosario y lleva 17 en Barcelona. Más de media vida en una ciudad que lo ha acogido con los brazos abiertos, desde un inicio.
Se ha hablado mucho de lo que ha significado usted para el Barça. ¿Y el Barcelona para usted?
Todo. Me dio todo desde que llegué, tanto la ciudad como el club. Soy un agradecido y feliz de vivir en el Barcelona y jugar en el mejor club del mundo.

¿Y la ciudad? Teniendo en cuenta lo feliz que se le ve y que su familia está arraigada aquí, ¿Cree que se quedará a vivir aquí?

Me siento de acá. Vine con 13 años, crecí y me hice acá. Conocí la ciudad cuando tenía 13 años y los primeros tres o cuatro días fui un turista más. Me la recorrí toda. Luego me mudé a Castelldefels para hacer más vida allí con mi familia y mis hijos. Por eso no se me ve tanto por la ciudad pero soy un amante de Barcelona y la manera de vivir acá.

¿Cómo es su arraigo a Catalunya?

¡Mis hijos son de acá más que yo!. Tienen las raíces argentinas pero todas las costumbres son catalanas.

¿Comen pan con tomate habitualmente?

Sí, claro.

¿Y hablan en catalán en casa?

Si, el chiquito sí, dice muchas cosas. Thiago menos. Yo lo entiendo todo.

Informa:DIARIOSPORT.COM (10-6-2018)

DETENCIONS POLÍTIQUES A VERGES I CELRÀ

 

"Detencions polítiques a Verges i Celrà’

¿Pedro Sánchez creu que pot solucionar res detenint alcaldes a partir d’un atestat policial d’autoria desconeguda per uns fets que van tenir lloc fa tres mesos?

 

Antoni Bassas

 

La Policia Nacional espanyola ha detingut aquest matí onze persones, entre les quals l'alcalde de Verges, Ignasi Sabater, i l'alcalde de Celrà, Dani Cornellà, tots dos de la CUP. Entre els detinguts hi ha membres dels CDR de Girona.

La Policia Nacional ha confirmat a l'Ara que es tracta d'una operació contra "desordres públics". Quins? Durant les primeres hores d’avui no estava clar si es referien a aquella protesta contra la manifestació de Vox a Girona del dia de la Constitució, el 6 de desembre, i sembla que té a veure amb les manifestacions del primer aniversari de l’1 d’Octubre.

I atenció: el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha confirmat aquest matí que són detencions policials. Que no són detencions ordenades pel jutge (que està informat de l’operatiu) i que en un jutjat de Girona tenen oberta una causa amb un atestat policial “sense autor conegut” per l’ocupació de les vies de l’AVE de l’1 d’octubre de l’any passat.

La detenció de qualsevol persona és una decisió greu. La de dos alcaldes, encara més. Si, a més a més, no se’ls havia citat abans (i, per tant, no es pot al·legar que se’ls deté perquè no s’havien presentat davant la justícia); si, a més a més, se’ls deté per una presumpta responsabilitat en desordres públics que van tenir lloc fa més de tres mesos, a partir d’un atestat policial que la mateixa justícia diu que no té un autor conegut, es veu de tres hores lluny que aquesta actuació és política, que en les darreres hores al ministeri de l’Interior hi havia la necessitat de “donar un cop” a l’independentisme, potser per demostrar que el govern espanyol no està venut a l’independentisme com retreien les portades xenòfobes d’ahir que denunciaven una pluja de milions a Catalunya pels pressupostos. Llegeix més...

Visites Rebudes

08894594