GUARDIOLA VA PAGAR LA REPARACIÓ DE L'OPEN ARMS RETINGUT A ITÀLIA

El fundador d’Open Arms Fundation, Òscar Camps, ha assegurat aquest matí a RAC1 que Pep Guardiola va pagar el cost de la reparació del vaixell Open Arms quan es trobava retingut a Itàlia. L’actual entrenador del Manchester City i exjugador del Barça va fer una donació de 150.000 euros a l’ONG catalana perquè es tornés a posar en funcionament.

Segons Camps, que ha estat entrevistat a El món a RAC1, hi ha hagut altres esportistes que també s’han ofert a ajudar a l’entitat amb seu a Badalona. Camps ha explicat que l’entitat es finança amb les aportacions que es fan a través de les xarxes socials i que les despeses anuals arriben als tres milions d’euros. El fundador de l’ONG ha explicat que es necessita la col·laboració de mecenes i entitats.

Informa:ELPUNTAVUI.CAT (12-6-2018)

L'ANC I UN FUTUR INCERT: LA RESPOSTA NOMÉS LA SAP EL VENT...

 

Per Ramon Serra, editor

 

 

Malament rai si com era d'esperar la premsa col·laboracionista espanyola se n'alegra de l'absència d'actes de protesta al Rei per part de l'ANC. És evident que la premsa espanyola/espanyolista és un bon termòmetre per saber l'abast dels nostres actes. Com més ens critiquen vol dir que més mal els fem i a l'inrevés com passa ara.

En resum, un pas en fals de l'ANC molt important..Bé està el respecte als morts---per cert, encara circula la hipòtesi d'un possible atemptat d' Estat per evitar el referèndum--, però també per als vius sobretot si han estat atonyinats, viuen a l'exili o són a la presó.

Encara és d'hora per fer-nos la pregunta: quo vadis ANC? Dic això no solament per mostrar la meva disconformitat. Al capdavall tot és opinable i la meva opinió és una més. No per això deixaré de donar suport a l'ANC. Com en la mili, primer cal complir i després protestar. La meva inquietud rau en el fet que l'ANC sembla molt llançada per anar de pet cap a la independència sense valorar-ne els possibles morts, ferits, empresonats o exiliats. És molt fàcil fer proclames maximialistes... quan ens referim als polítics o als altres. Per tant, si s'arronsa davant d'una oportunitat d'or com aquesta, què farà els moments difícils?. Quina credibilitat tindrà ? Ara per ara, com diu una cançó de Bob Dylan "això, amic meu, tan sols ho sap el vent, escolta la resposta dins del vent ".

(11-8-2018).

Visites Rebudes

07998387