GUARDIOLA VA PAGAR LA REPARACIÓ DE L'OPEN ARMS RETINGUT A ITÀLIA

El fundador d’Open Arms Fundation, Òscar Camps, ha assegurat aquest matí a RAC1 que Pep Guardiola va pagar el cost de la reparació del vaixell Open Arms quan es trobava retingut a Itàlia. L’actual entrenador del Manchester City i exjugador del Barça va fer una donació de 150.000 euros a l’ONG catalana perquè es tornés a posar en funcionament.

Segons Camps, que ha estat entrevistat a El món a RAC1, hi ha hagut altres esportistes que també s’han ofert a ajudar a l’entitat amb seu a Badalona. Camps ha explicat que l’entitat es finança amb les aportacions que es fan a través de les xarxes socials i que les despeses anuals arriben als tres milions d’euros. El fundador de l’ONG ha explicat que es necessita la col·laboració de mecenes i entitats.

Informa:ELPUNTAVUI.CAT (12-6-2018)

LES ACUSACIONS DEL JUDICI: COMENCEN A FER AIGÜES

"Comença a fer aigües "


Joan J. Queralt

Van iniciar el dimarts 19 les seves declaracions Romeva, amb una solidesa espectacular, pròpia de la seva formació i trajectòria, i Rull, clar, sòlid i a bastament documentat. L'absurdament maratonià dimecres 20 van declarar Turull, Bassa, Borràs i Mundó. En respondre tots a una fiscalia sense esma, reiterativa i desorientada i a una Advocacia de l’Estat, ara per ara, més aviat fosca i testimonial, la jornada es va allargar baldant tothom i lesionant el dret de defensa.

La sessió va acabar amb una rebequeria, amb el consegüent absis de poder, del president del tribunal en fixar, malgrat les raonades peticions de l’advocat Jordi Pina, novament les deu del matí de dijous per reiniciar les sessions.

Dijous va ser un dia intens, però d’horari moderat. Vila, autojustificant-se, però sense abdicar dels seus plantejaments, i un Jordi Sànchez pletòric, que omplirà portades i planes durant molt de temps.

Semblava, amb aquesta cursa com un pollastre escapçat, que, no se sap per quins set sous, calia acabar com fos les declaracions dels acusats aquesta setmana. No ha estat així, perquè, tal com declaraven, tothom veia que no podia ser. Per acabar-ho d’adobar i de pressionar, el tribunal va fer pública l'agenda de citacions de testimonis. Semblava, pel seu atapeïment, més una llista de judicis de faltes que el calendari del judici més important de la història judicial espanyola. Com no podia ser d’altra manera, aquest calendari també s’ha redefinit. Llegeix més...

Opinions

Visites Rebudes

09243867