MILLO: "EM SORPRÈN QUE AZNAR QUE VA SER QUI VA FER MÉS CONCESSIONS A L'INDEPENDENTISME INTENTI DONAR LLIÇONS A RAJOY "

L'exdelegat del govern espanyol a Catalunya Enric Millo ha afirmat avui que el sorprèn que l'expresident espanyol José María Aznar, el dirigent que "més va cedir davant l'independentisme en pactar amb Pujol", intenti "donar lliçons a Rajoy, que ha sigut l'únic president que mai ha cedit davant dels nacionalistes". "Em sorprèn que un expresident com Aznar, a qui sempre he respectat, i que va ser el que va permetre que desaparegués la Guàrdia Civil de les carreteres de Catalunya i el que va facilitar que la bandera espanyola desaparegués de les carreteres catalanes, intenti donar lliçons a qui no va cedir mai en res, Rajoy, l'únic president que no va cedir mai davant el nacionalisme", ha subratllat Millo en una entrevista a Antena3.

El que va ser representant de la Moncloa a Catalunya durant l'aplicació del 155 a Catalunya ha reivindicat el paper del govern Rajoy en "la frenada a l'independentisme", ja que segons ell "avui Catalunya és Espanya gràcies a la feina de l'anterior govern, amb Sáenz de Santamaría al capdavant de la vicepresidència". Millo, de fet, ha reiterat el seu suport a la candidatura de Santamaría per succeir Rajoy, i ha assenyalat que l'altre candidat, Pablo Casado, "davant els moments més difícils d'aquest conflicte, no hi ha estat".

D'altra banda, Millo ha avaluat la reunió del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i el president de la Generalitat, Joaquim Torra, de la qual ha indicat que "no espera res de bo" perquè considera que "si Sánchez comença a fer cessions a l'independentisme, s'interpretarà com una debilitat de l'Estat i s'haurà tirat per terra la feina dels últims anys". En ser preguntat què considera què seria cedir davant l'independentisme, Millo ha explicat que com que el govern espanyol "no pot acceptar que se celebri un referèndum", cedir seria que comenci a "donar compensacions que puguin suposar un greuge comparatiu amb el conjunt de la resta de Espanya".


Informa:ARA.CAT (9-7-2018)

EL CONSUM, UNA ARMA PODEROSA QUE ELS CATALANS TENIM AL NOSTRE ABAST

 

Per Ramon Serra, editor

 

"Comsum estratègic", una idea brillant de l'ANC com ho demostra l'oposició categòrica que ha rebut per part dels unionistes tan bon punt s'ha fet pública la campanya. Això vol dir que serà una idea collonuda, perquè el valor de les persones, de les coses o de les idees la donen moltes vegades l'oposició dels ememics. Senyal que els fa mal.

No ens vinguin ara amb milongues o que es tracta de possibles boicots. Resulta que l'anterior Gobierno espanyol i el seu Rei van fer tot el possible perquè les empreses marxessin de Catalunya. Sense culpar a ningú en concret de les que han marxat , " la pela la pela", és ben lògic que els catalans tinguem una informació clara de les empreses que tenen un arrelament aquí en tots els sentits.

Els catalans com a consumidors també tenim la nostra força. I aquesta l'hem de fer servir. Oi tant! Simplement es tracta de tenir una informació sobre els valors de tota mena de les empreses que operen aquí. I a les nostres mans està decidir el mercat triant aquelles que tinguin uns valors de país . Hem d'esmolar totes les eines que tenim a l'abast. I aquesta n´és una d'elles. D'aquesta manera aquesta iniciativa s'afegeix també al" consum.cat" que ja opera des de fa uns mesos bé que d'una forma més modesta, però igualment valuosa.

Per tant, un cop més la nostra enhorabona a l'ANC, promotora de la iniciativa. Ara cal que ens informi periòdicament de com van ldes coses.No tot s'ha d'acabar amb penjar una pàgina web o fer només una declaració de principis. Fins ara més que consumidros els catalans hem semblat "consumits". Cal, doncs, tornar a ser consumidors.

En aquest sentit, el fet que el Parlament torni a reprovar Felipe VI perquè va fomentar la fugida d'empreses de Catalunya després de l'1-O és l'altra cara de la mateixa mateixa moneda per servar la sobirania econòmica de Catalunya, si més no fins allà on sigui possible

Som-hi!

Visites Rebudes

08496015