LES CONFIDÈNCIES DE CORINA SOBRE JUAN CARLOS I POSA EN EVIDÈNCIA UN COP MÉS LA IMPUNITAT DE LA MONARQUIA ESPANYOLA

La filtració d'uns àudios de Corinna zu Sayn-Wittgenstein, en què implica Juan Carlos I en operacions econòmiques irregulars deixa al descobert, un cop més, la impunitat de la monarquia a Espanya.
Segons la informació que publiquen aquest dimecres El Español i Ok Diario , Juan Carlos I va utilitzar Corinna com a testaferro per ocultar patrimoni i propietats a l'estranger. Així ho va explicar l'empresaria al comissari José Manuel Villarejo, ara en presó preventiva, en una conversa a Londres l'any 2015 que ara s'ha filtrat.

En els àudios, l'empresaria i assesora d'Alberto de Mónaco assegura que Juan Carlos I, a través del seu advocat suís, creava "estructures" opaques i posava propietats al seu nom que després li reclamava.

"Regals enverinats"

 

Serien diverses propietats al Marroc i altres llocs fora d'Espanya, unes propietats que després de la ruptura de la relació, el rei Joan Carles li estaria reclamant. "Et lleves un dia i tens una propietat a Marrakech i ell et diu "dona-me-la", però si ho faig, és blanqueig. Jo no la utilitzo... És un regal enverinat", lamenta.

La trobada entre Corinna i el comissari Villarejo la va propiciar l'empresari Juan Villalonga, que va assistir a la reunió en qualitat d'amic personal de tots dos.

"Jo en aquest moment estic entre l'espasa i la paret i en un lloc molt dur. Hi ha coses que jo no he volgut i me les han posat. No perquè m'estimi molt, sinó perquè sóc resident a Mònaco i llavors no tinc problema de declarar el patrimoni", sentencia en les gravacions.

 

El director del CNI estaria implicat

 

Corinna també desvela que Juan Carlos I va repatriar diners fent servir l'amnistia fiscal del 2012 impulsada pel govern de Rajoy i que va posar comptes de bancs de Suïssa a nom del seu cosí Álvaro de Orleans y Borbón.

Tanmateix, detalla el presumpte operatiu per ocultar el patrimoni de Juan Carlos I i afirma que pateix pressions per posar-les, de nou, a terceres persones properes al monarca. Segons explica en les gravacions, el Centre Nacional d'Intel·ligència estaria en el focus de les pressions. Concretament apunta al director del servei secret espanyol, el general Fèlix Sanz Roldán. "El CNI ha amenaçat la meva vida i la dels meus fills. Això el rei ho sabia abans. Ell ha estat el motor", sentencia Corinna.

Informa:DIRECTE.CAT (11-9-2018)

EL CONSUM, UNA ARMA PODEROSA QUE ELS CATALANS TENIM AL NOSTRE ABAST

 

Per Ramon Serra, editor

 

"Comsum estratègic", una idea brillant de l'ANC com ho demostra l'oposició categòrica que ha rebut per part dels unionistes tan bon punt s'ha fet pública la campanya. Això vol dir que serà una idea collonuda, perquè el valor de les persones, de les coses o de les idees la donen moltes vegades l'oposició dels ememics. Senyal que els fa mal.

No ens vinguin ara amb milongues o que es tracta de possibles boicots. Resulta que l'anterior Gobierno espanyol i el seu Rei van fer tot el possible perquè les empreses marxessin de Catalunya. Sense culpar a ningú en concret de les que han marxat , " la pela la pela", és ben lògic que els catalans tinguem una informació clara de les empreses que tenen un arrelament aquí en tots els sentits.

Els catalans com a consumidors també tenim la nostra força. I aquesta l'hem de fer servir. Oi tant! Simplement es tracta de tenir una informació sobre els valors de tota mena de les empreses que operen aquí. I a les nostres mans està decidir el mercat triant aquelles que tinguin uns valors de país . Hem d'esmolar totes les eines que tenim a l'abast. I aquesta n´és una d'elles. D'aquesta manera aquesta iniciativa s'afegeix també al" consum.cat" que ja opera des de fa uns mesos bé que d'una forma més modesta, però igualment valuosa.

Per tant, un cop més la nostra enhorabona a l'ANC, promotora de la iniciativa. Ara cal que ens informi periòdicament de com van ldes coses.No tot s'ha d'acabar amb penjar una pàgina web o fer només una declaració de principis. Fins ara més que consumidros els catalans hem semblat "consumits". Cal, doncs, tornar a ser consumidors.

En aquest sentit, el fet que el Parlament torni a reprovar Felipe VI perquè va fomentar la fugida d'empreses de Catalunya després de l'1-O és l'altra cara de la mateixa mateixa moneda per servar la sobirania econòmica de Catalunya, si més no fins allà on sigui possible

Som-hi!

Visites Rebudes

08487432