LES CONFIDÈNCIES DE CORINA SOBRE JUAN CARLOS I POSA EN EVIDÈNCIA UN COP MÉS LA IMPUNITAT DE LA MONARQUIA ESPANYOLA

La filtració d'uns àudios de Corinna zu Sayn-Wittgenstein, en què implica Juan Carlos I en operacions econòmiques irregulars deixa al descobert, un cop més, la impunitat de la monarquia a Espanya.
Segons la informació que publiquen aquest dimecres El Español i Ok Diario , Juan Carlos I va utilitzar Corinna com a testaferro per ocultar patrimoni i propietats a l'estranger. Així ho va explicar l'empresaria al comissari José Manuel Villarejo, ara en presó preventiva, en una conversa a Londres l'any 2015 que ara s'ha filtrat.

En els àudios, l'empresaria i assesora d'Alberto de Mónaco assegura que Juan Carlos I, a través del seu advocat suís, creava "estructures" opaques i posava propietats al seu nom que després li reclamava.

"Regals enverinats"

 

Serien diverses propietats al Marroc i altres llocs fora d'Espanya, unes propietats que després de la ruptura de la relació, el rei Joan Carles li estaria reclamant. "Et lleves un dia i tens una propietat a Marrakech i ell et diu "dona-me-la", però si ho faig, és blanqueig. Jo no la utilitzo... És un regal enverinat", lamenta.

La trobada entre Corinna i el comissari Villarejo la va propiciar l'empresari Juan Villalonga, que va assistir a la reunió en qualitat d'amic personal de tots dos.

"Jo en aquest moment estic entre l'espasa i la paret i en un lloc molt dur. Hi ha coses que jo no he volgut i me les han posat. No perquè m'estimi molt, sinó perquè sóc resident a Mònaco i llavors no tinc problema de declarar el patrimoni", sentencia en les gravacions.

 

El director del CNI estaria implicat

 

Corinna també desvela que Juan Carlos I va repatriar diners fent servir l'amnistia fiscal del 2012 impulsada pel govern de Rajoy i que va posar comptes de bancs de Suïssa a nom del seu cosí Álvaro de Orleans y Borbón.

Tanmateix, detalla el presumpte operatiu per ocultar el patrimoni de Juan Carlos I i afirma que pateix pressions per posar-les, de nou, a terceres persones properes al monarca. Segons explica en les gravacions, el Centre Nacional d'Intel·ligència estaria en el focus de les pressions. Concretament apunta al director del servei secret espanyol, el general Fèlix Sanz Roldán. "El CNI ha amenaçat la meva vida i la dels meus fills. Això el rei ho sabia abans. Ell ha estat el motor", sentencia Corinna.

Informa:DIRECTE.CAT (11-9-2018)

LA POR A LA CRIDA NACIONAL PER LA REPÚBLICA

"La por a la Crida Nacional per la República"

 


Agustí Colomines

 

Qui no té feina el gat pentina. Això és el que caldria dir-los a tots els que ara es dediquen a interpretar què és i què no és la Crida Nacional per la República (CNR). Lakoff ha fet molt de mal. Els defensors que el relat és la realitat, que és una versió déjà-vu del postmodernisme, no saben explicar per què en menys de 24 hores aquesta crida ja comptava amb gairebé 30.000 adhesions. Llavors recorren al relat. Al seu relat. I aquí s’agermanen els intel·lectuals orgànics del centredreta, d’ERC i els hiperventilats pròxims a no se sap què. El que fa gràcia és que tots coincideixen a dir que la CNR és una OPA a ells mateixos o la refundació del centredreta. Ja està, ras i curt. Resolta la qüestió. Es creuen que així han rebentat el gra que ha fet irreconeixible el sistema de partits.

La crisi catalana ha estat devastadora per a tots els partits. I no tan sols perquè no hagin sabut lidiar-la, sinó perquè les vacil·lacions i les acceleracions, al capdavall el tacticisme, han provocat desastres monumentals. Algú entén la posició d’ERC? Només s’explica pels canvis de lideratge? És que Roger Torrent i Pere Aragonès han portat l’antic partit de Macià a les manses aigües del vell catalanisme, aquell que retòricament era independentista però políticament regionalista? És que l’ERC vol ser l’hereva com Cambó i Jordi Pujol? Això vol dir, per exemple, que Marta Rovira i Gabriel Rufián dominaven en el moment previ al 27-O i que ara manen els “claudicants”? Si això fos així, on queda el centreesquerra i el centredreta que alguns comentaristes fan servir per atacar l’aparició de la CNR i no pas per explicar-ne les raons? Llegeix més...

Visites Rebudes

07878638