SÁNCHEZ DIGITALITZA LA TESIS PER EVITAR COMPARÈIXER

l president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha acceptat digitalitzar, a partir de demà divendres, la seva tesi doctoral tal com li demanava Podemos i Ciutadans. D'aquesta manera, el cap de l'executiu espanyol evitaria la compareixença urgent al Congrés que li demanava PP i Ciutadans.

La tesi es penjarà a la base de dades TESEO, i d'aquesta manera es podrà consultar senzillament. Fins ara la tesi de Sánchez només es podia consultar físicament a la Universidad Camilo José Cela. El president espanyol ha pres aquesta decisió per demostrar que no ha d'amagar res.

Aquest dijous al matí La Moncloa ha emès un comunicat en què assegura que és "rotundament fals" que la tesi doctoral del president espanyol sigui un plagi, i amenaçava que si els mitjans no rectificaven la informació publicada en aquest sentit, es prendrien accions legals “en defensa de l’honor i la dignitat” del president espanyol.

Per la seva banda, el Partit Popular ha decidit d'afegir-se a la petició de Ciutadans perquè el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, expliqui els dubtes que ha generat la seva tesi doctoral al ple del Congrés dels Diputats.

Tanmateix, el secretari general del partit, Teodoro García, aquest matí havia dit que en aquest moment li demanaven aclariments sobre la tesi a través dels mitjans de comunicació, tal com al seu dia va fer el seu president, Pablo Casado, amb el seu màster, per la qual cosa encara no veuen necessari que anés al ple de la Cambra Baixa. Aquest requeriment arriba després que Albert Rivera hagi exigit a Sánchez que posi "llums i taquígrafs" sobre la seva tesi doctoral i comparegui al Congrés dels Diputats.

Finalment el president digitalitzarà el seu treball, ja que la universitat no ho podia fer sense l'autorització del president perquè d'acord amb la llei de propietat intel·lectual la tesi pertany a l'autor. La Universidad Camilo José Cela ha augmentat l'horari de biblioteca, ja que aquest dimecres almenys 20 periodistes hi van anar per consultar-la.

Sánchez ha acusat el PP i Ciutadans d'haver-se unit contra ell en una "campanya de desprestigi" degut a que no assumeixen que van perdre la moció de censura i no tenen propostes avalades per una majoria social. Sánchez lla llençat aquestes acusació en un missatge a Facebook en el que es mostra orgullós de la tesi que va fer.


Informa:ELNACIONAL.CAT (13-9-2018)

EL CONSUM, UNA ARMA PODEROSA QUE ELS CATALANS TENIM AL NOSTRE ABAST

 

Per Ramon Serra, editor

 

"Comsum estratègic", una idea brillant de l'ANC com ho demostra l'oposició categòrica que ha rebut per part dels unionistes tan bon punt s'ha fet pública la campanya. Això vol dir que serà una idea collonuda, perquè el valor de les persones, de les coses o de les idees la donen moltes vegades l'oposició dels ememics. Senyal que els fa mal.

No ens vinguin ara amb milongues o que es tracta de possibles boicots. Resulta que l'anterior Gobierno espanyol i el seu Rei van fer tot el possible perquè les empreses marxessin de Catalunya. Sense culpar a ningú en concret de les que han marxat , " la pela la pela", és ben lògic que els catalans tinguem una informació clara de les empreses que tenen un arrelament aquí en tots els sentits.

Els catalans com a consumidors també tenim la nostra força. I aquesta l'hem de fer servir. Oi tant! Simplement es tracta de tenir una informació sobre els valors de tota mena de les empreses que operen aquí. I a les nostres mans està decidir el mercat triant aquelles que tinguin uns valors de país . Hem d'esmolar totes les eines que tenim a l'abast. I aquesta n´és una d'elles. D'aquesta manera aquesta iniciativa s'afegeix també al" consum.cat" que ja opera des de fa uns mesos bé que d'una forma més modesta, però igualment valuosa.

Per tant, un cop més la nostra enhorabona a l'ANC, promotora de la iniciativa. Ara cal que ens informi periòdicament de com van ldes coses.No tot s'ha d'acabar amb penjar una pàgina web o fer només una declaració de principis. Fins ara més que consumidros els catalans hem semblat "consumits". Cal, doncs, tornar a ser consumidors.

En aquest sentit, el fet que el Parlament torni a reprovar Felipe VI perquè va fomentar la fugida d'empreses de Catalunya després de l'1-O és l'altra cara de la mateixa mateixa moneda per servar la sobirania econòmica de Catalunya, si més no fins allà on sigui possible

Som-hi!

Visites Rebudes

08487461