GONZALO BOYE ACUSA EL DEGÀ DEL COL·LEGI D'ADVOCATS DE MADRID HORES ABANS QUE RESOLGUI LA DEMANDA D'EMPARA

L’advocat Gonzalo Boye, coordinador de la defensa internacional del president Puigdemont i els consellers exiliats, sabrà avui si el Col·legi d’Advocats de Madrid li ofereix empara pels atacs i amenaces rebudes per haver liderat una demanda a Bèlgica contra l’instructor de la causa del ‘Procés’ al Tribunal Suprem, Pablo Llarena. El mateix dia que Boye va demanar empara, el degà del col·legi, José María Alonso va insinuar que la resposta seria negativa en fer una defensa a ultrança de Llarena i titllar de manera indirecta la demanda com un ‘atac intolerable’.

Poques hores abans que la Junta de Govern del Col·legi d’Advocats de Madrid estudiï la petició d’empara, Boye ha fet un fil de piulets carregant contra el degà del col·legi. L’acusa de malmetre la imatge de l’entitat i que pot tenir ‘repercussions internacionals’. Hi adjunta un vídeo d’Alsono en el qual aquest acusa les autoritats belgues de realitzar ‘greus i injustificats atacs a Llarena i a Espanya’. I denuncia que ‘en lloc de defensar a un col·legiat es compromet la independència del col·legi de manera gratuïta i irresponsable’.

En el video que se adjunta y en nombre del Colegio de Abogados de Madrid el Decano acusa a las autoridades belgas de realizar graves e injustificados ataques a Llarena y a España pic.twitter.com/m5iAfDMhEF

— Gonzalo Boye (@boye_g) September 13, 2018

Este comunicado se realiza en nombre de la institución y a través de los canales oficiales del Colegio de Abogados después de que yo presentara un escrito solicitando amparo por los ataques recibidos en este contexto

— Gonzalo Boye (@boye_g) September 13, 2018

Echar gasolina al fuego de forma premeditada para crear un incidente internacional sin que nadie le haya pedido opinion, fuera del ámbito de su competencia con base en hechos inventados

— Gonzalo Boye (@boye_g) September 13, 2018

Informa:VILAWEB.CAT (13-9-2018)

EL CONSUM, UNA ARMA PODEROSA QUE ELS CATALANS TENIM AL NOSTRE ABAST

 

Per Ramon Serra, editor

 

"Comsum estratègic", una idea brillant de l'ANC com ho demostra l'oposició categòrica que ha rebut per part dels unionistes tan bon punt s'ha fet pública la campanya. Això vol dir que serà una idea collonuda, perquè el valor de les persones, de les coses o de les idees la donen moltes vegades l'oposició dels ememics. Senyal que els fa mal.

No ens vinguin ara amb milongues o que es tracta de possibles boicots. Resulta que l'anterior Gobierno espanyol i el seu Rei van fer tot el possible perquè les empreses marxessin de Catalunya. Sense culpar a ningú en concret de les que han marxat , " la pela la pela", és ben lògic que els catalans tinguem una informació clara de les empreses que tenen un arrelament aquí en tots els sentits.

Els catalans com a consumidors també tenim la nostra força. I aquesta l'hem de fer servir. Oi tant! Simplement es tracta de tenir una informació sobre els valors de tota mena de les empreses que operen aquí. I a les nostres mans està decidir el mercat triant aquelles que tinguin uns valors de país . Hem d'esmolar totes les eines que tenim a l'abast. I aquesta n´és una d'elles. D'aquesta manera aquesta iniciativa s'afegeix també al" consum.cat" que ja opera des de fa uns mesos bé que d'una forma més modesta, però igualment valuosa.

Per tant, un cop més la nostra enhorabona a l'ANC, promotora de la iniciativa. Ara cal que ens informi periòdicament de com van ldes coses.No tot s'ha d'acabar amb penjar una pàgina web o fer només una declaració de principis. Fins ara més que consumidros els catalans hem semblat "consumits". Cal, doncs, tornar a ser consumidors.

En aquest sentit, el fet que el Parlament torni a reprovar Felipe VI perquè va fomentar la fugida d'empreses de Catalunya després de l'1-O és l'altra cara de la mateixa mateixa moneda per servar la sobirania econòmica de Catalunya, si més no fins allà on sigui possible

Som-hi!

Visites Rebudes

08487540