LA NOTA D'HUMOR NEGRE DEL DIA: ELS BORDEGASSOS DE VILANOVA, VETATS PER FER UN ANUNCI DE SANT JOAN DE DÉU PER LA CAMISA GROGA !

La colla castellera Bordegassos de Vilanova i la Geltrú assegura que ha estat vetada d'un espot promocional per l'Hospital de Sant Joan de Déu per vestir de groc.

En un comunicat, la colla ha volgut deixar clar que aquesta polèmica decisió no es del centre sanitari, sinó d'"algú a qui no li deu agradar el groc, o bé accepta entrar en la paranoia contra el groc o que es plega davant qui, suposadament, es podria ofendre" amb aquest color.

En aquest sentit, l'organització castellera explica que la proposta per sortir en un espot de l'hospital li "va arribar fa uns mesos" i que no van "dubtar a cancel·lar una actuació prevista per al mateix dia" per tal de participar.

A més a més, els Bordegassos de Vilanova expliquen que l'empresa externa que ha de realitzar l'espot va demanar uns "requeriments de la gravació que no eren senzills".

La colla vol així lamentar que "algú prengui una decisió com aquesta que impedeix que puguem col·laborar amb una institució estimada, prestigiosa i admirada com Sant Joan de Déu".Finalment, la colla ha deixat clar que "evidentment no acceptaran canviar de color la camisa" com se'ls ha proposat i molt menys "per una fòbia a allò que pugui representar, avui a Catalunya, el color groc".

Informa:RACOCATALA.CAT (13-9-2018)

 

EL CONSUM, UNA ARMA PODEROSA QUE ELS CATALANS TENIM AL NOSTRE ABAST

 

Per Ramon Serra, editor

 

"Comsum estratègic", una idea brillant de l'ANC com ho demostra l'oposició categòrica que ha rebut per part dels unionistes tan bon punt s'ha fet pública la campanya. Això vol dir que serà una idea collonuda, perquè el valor de les persones, de les coses o de les idees la donen moltes vegades l'oposició dels ememics. Senyal que els fa mal.

No ens vinguin ara amb milongues o que es tracta de possibles boicots. Resulta que l'anterior Gobierno espanyol i el seu Rei van fer tot el possible perquè les empreses marxessin de Catalunya. Sense culpar a ningú en concret de les que han marxat , " la pela la pela", és ben lògic que els catalans tinguem una informació clara de les empreses que tenen un arrelament aquí en tots els sentits.

Els catalans com a consumidors també tenim la nostra força. I aquesta l'hem de fer servir. Oi tant! Simplement es tracta de tenir una informació sobre els valors de tota mena de les empreses que operen aquí. I a les nostres mans està decidir el mercat triant aquelles que tinguin uns valors de país . Hem d'esmolar totes les eines que tenim a l'abast. I aquesta n´és una d'elles. D'aquesta manera aquesta iniciativa s'afegeix també al" consum.cat" que ja opera des de fa uns mesos bé que d'una forma més modesta, però igualment valuosa.

Per tant, un cop més la nostra enhorabona a l'ANC, promotora de la iniciativa. Ara cal que ens informi periòdicament de com van ldes coses.No tot s'ha d'acabar amb penjar una pàgina web o fer només una declaració de principis. Fins ara més que consumidros els catalans hem semblat "consumits". Cal, doncs, tornar a ser consumidors.

En aquest sentit, el fet que el Parlament torni a reprovar Felipe VI perquè va fomentar la fugida d'empreses de Catalunya després de l'1-O és l'altra cara de la mateixa mateixa moneda per servar la sobirania econòmica de Catalunya, si més no fins allà on sigui possible

Som-hi!

Visites Rebudes

08499952