EL GOBIERNO TEM QUE EL GIRONA-BARÇA A MIAMI ES CONVERTEIXI EN UNA PROPAGANDA DE L'INDEPENDENTISME

Després que aquest dimecres transcendís que el govern espanyol, la Reial Federació Espanyola de Futbol i la FIFA pretenen frenar el Girona-Barça de Miami perquè no volen que un partit de la Lliga Santander es jugui fora d’Espanya, noves informacions apunten que un dels motius de Pedro Sánchezper oposar-se a la possibilitat d’exportar el derbi català als Estats Units és polític. Segons El Español, el president d’Espanya vol evitar com sigui que els aficionats polititzin el duel, l’acabin convertint en un acte propagandístic independentista i internacionalitzin el conflicte que viu Catalunya en l’actualitat.

De fet, sempre segons el mateix mitjà, aquest temor no només el té el PSOE, sinó que també fa patir el PP. El Consell Superior d’Esports (CSD) serà clau per vetar que el matx se celebri a Amèrica i, per tant, evitar d’aquesta forma que els seguidors favorables a la independència l’utilitzin com a un altaveu per expressar les seves idees. Tot i que s’està plantejant la possibilitat de prohibir estelades, repartir 40.000 banderes espanyoles i fer sonar l’himne nacional abans de l’inici del partit, Pedro Sánchez té clares les seves voluntats i ja les va comunicar a Infantino i Luís Rubiales en la reunió que van mantenir aquest dimecres al Palau de la Moncloa.

Val a dir que, tot i que el Girona ja ha començat a compensar els seus socis davant la contingència que el derbi no s’acabi disputant a Montilivi, en el mateix comunicat en què posava a disposició les 5.000 entrades gratuïtes per al Barça-Girona del Camp Nou ja va reconèixer que la decisió no compta amb el vistiplau de la Federació Espanyola i, per tant, el club contempla tots els escenaris possibles. Tebas, per la seva banda, mantindrà una reunió la setmana vinent amb Rubiales per intentar-lo seduir econòmicament.

Informa:ELMON.CAT (13.9-2018)

EL CONSUM, UNA ARMA PODEROSA QUE ELS CATALANS TENIM AL NOSTRE ABAST

 

Per Ramon Serra, editor

 

"Comsum estratègic", una idea brillant de l'ANC com ho demostra l'oposició categòrica que ha rebut per part dels unionistes tan bon punt s'ha fet pública la campanya. Això vol dir que serà una idea collonuda, perquè el valor de les persones, de les coses o de les idees la donen moltes vegades l'oposició dels ememics. Senyal que els fa mal.

No ens vinguin ara amb milongues o que es tracta de possibles boicots. Resulta que l'anterior Gobierno espanyol i el seu Rei van fer tot el possible perquè les empreses marxessin de Catalunya. Sense culpar a ningú en concret de les que han marxat , " la pela la pela", és ben lògic que els catalans tinguem una informació clara de les empreses que tenen un arrelament aquí en tots els sentits.

Els catalans com a consumidors també tenim la nostra força. I aquesta l'hem de fer servir. Oi tant! Simplement es tracta de tenir una informació sobre els valors de tota mena de les empreses que operen aquí. I a les nostres mans està decidir el mercat triant aquelles que tinguin uns valors de país . Hem d'esmolar totes les eines que tenim a l'abast. I aquesta n´és una d'elles. D'aquesta manera aquesta iniciativa s'afegeix també al" consum.cat" que ja opera des de fa uns mesos bé que d'una forma més modesta, però igualment valuosa.

Per tant, un cop més la nostra enhorabona a l'ANC, promotora de la iniciativa. Ara cal que ens informi periòdicament de com van ldes coses.No tot s'ha d'acabar amb penjar una pàgina web o fer només una declaració de principis. Fins ara més que consumidros els catalans hem semblat "consumits". Cal, doncs, tornar a ser consumidors.

En aquest sentit, el fet que el Parlament torni a reprovar Felipe VI perquè va fomentar la fugida d'empreses de Catalunya després de l'1-O és l'altra cara de la mateixa mateixa moneda per servar la sobirania econòmica de Catalunya, si més no fins allà on sigui possible

Som-hi!

Visites Rebudes

08500061