BÈLGICA INVESTIGA SI PUIGDEMONT VA SER ESPIAT AMB FINS A 8 DISPOSITIUS

La Fiscalia belga està avançant les investigacions sobre el possible espionatge al president a l'exili, Carles Puigdemont, i ha descobert que al telèfon mòbil que rebia els moviments de GPS del cotxe hi arribaven dades d'altres set dispositius de seguiment, segons ha informat El Periódico. La Fiscalia ha localitzat aquests sistemes d'espionatge, que poden ser balises, dades microfònics o escoltes telefòniques, i indica que estaven operatius en territori belga. Les targetes SIM eren de procedència espanyola.

Els espiats podrien ser, a més de Puigdemont, persones pròximes a ell i els consellers a l'exili, Meritxell Serret, Toni Comín i Lluis Puig.

Fonts coneixedores de les investigacions que cita el diari han explicat que "les dades descobertes estudiant les targetes ens apunten que podem estar davant una xarxa d'espionatge al senyor Puigdemont i al seu entorn a Bèlgica".

El passat mes de febrer el sargent dels Mossos d'Esquadra Lluis Escolá va trobar una balissa enganzada amb cinta aïllant sota el cotxe de Puigdemont. Aquesta emetia dades de geolocalització al telèfon mòbil.

A Bèlgica és delicte l'espionatge per part de tercers països, també en el cas que els afectats siguin estrangers.

Informa:ELNACIONAL.CAT (13-9-2018)

EL CONSUM, UNA ARMA PODEROSA QUE ELS CATALANS TENIM AL NOSTRE ABAST

 

Per Ramon Serra, editor

 

"Comsum estratègic", una idea brillant de l'ANC com ho demostra l'oposició categòrica que ha rebut per part dels unionistes tan bon punt s'ha fet pública la campanya. Això vol dir que serà una idea collonuda, perquè el valor de les persones, de les coses o de les idees la donen moltes vegades l'oposició dels ememics. Senyal que els fa mal.

No ens vinguin ara amb milongues o que es tracta de possibles boicots. Resulta que l'anterior Gobierno espanyol i el seu Rei van fer tot el possible perquè les empreses marxessin de Catalunya. Sense culpar a ningú en concret de les que han marxat , " la pela la pela", és ben lògic que els catalans tinguem una informació clara de les empreses que tenen un arrelament aquí en tots els sentits.

Els catalans com a consumidors també tenim la nostra força. I aquesta l'hem de fer servir. Oi tant! Simplement es tracta de tenir una informació sobre els valors de tota mena de les empreses que operen aquí. I a les nostres mans està decidir el mercat triant aquelles que tinguin uns valors de país . Hem d'esmolar totes les eines que tenim a l'abast. I aquesta n´és una d'elles. D'aquesta manera aquesta iniciativa s'afegeix també al" consum.cat" que ja opera des de fa uns mesos bé que d'una forma més modesta, però igualment valuosa.

Per tant, un cop més la nostra enhorabona a l'ANC, promotora de la iniciativa. Ara cal que ens informi periòdicament de com van ldes coses.No tot s'ha d'acabar amb penjar una pàgina web o fer només una declaració de principis. Fins ara més que consumidros els catalans hem semblat "consumits". Cal, doncs, tornar a ser consumidors.

En aquest sentit, el fet que el Parlament torni a reprovar Felipe VI perquè va fomentar la fugida d'empreses de Catalunya després de l'1-O és l'altra cara de la mateixa mateixa moneda per servar la sobirania econòmica de Catalunya, si més no fins allà on sigui possible

Som-hi!

Visites Rebudes

08500045