CREIX EL DEBAT SOBRE EL CURRÍCULUM MINVANT D'ALBERT RIVERA

L’embat d’Albert Rivera contra la tesi doctoral de Pedro Sánchez se li pot acabar girant en contra, perquè el líder de Ciutadans ha aconseguit posar al punt de mira de l’opinió pública els currículums de tots els polítics, començant pel seu, que té la característica de minvar amb el pas del temps.

Tal i com ja va apuntar El Nacional, fent-se ressò d’una reflexió de l’economista Xavier Sala-i-Martín, l’any 2015 s'assegurava que Albert Rivera estava en possessió de dos màsters, un en Marquèting Polític per la universitat George Washington dels Estats Units, i un altre en Dret per la Universitat Ramon Llull-Esade, a més d’un doctorat en Dret Constitucional per la Universitat de Barcelona i finalment una llicenciatura en Dret a la Universitat Ramon Llull-Esade.

Un any més tard, el 2016, el doctorat ja havia caigut de la seva biografia i el màster dels Estats Units s’havia reconvertit en un simple curs de Màrqueting Polític, un fet que ja va fer arrufar el nas a més d’un.

El cas és que en l’actualitat el seu currículum oficial com a diputat del Congrés dels Diputats encara s’ha aprimat més i només és un simple llicenciat en Dret.

Tot fa pensar que el currículum de Rivera va patir els efectes de la depuració de currículums que va haver-hi arran de l’afer Cifuentes, però el cert és que a la biografia oficial de Rivera com a diputat del Parlament de Catalunya durant la desena legislatura (2012-2015) apareix, a més de la llicenciatura en Dret, un màster per Esade i s’esmenta que va cursar estudis de doctorat en dret constitucional, però a la UAB, no a a la UB, i no s’especifica si es va doctorar o no.

En tot cas, és evident que el currículum de Rivera no és a dia d’avui el que era fa pocs anys, obrint ombres de dubtes raonables que hauria d'explicar de forma convincent.

 

La tesi de Sánchez,correcta

 

D'altra banda,la tesi doctoral del president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, supera els controls acadèmics per detectar plagis, segons ha informat aquest divendres La Moncloa. Al llarg del dia es farà pública a Internet el treball acadèmic del president, tal com es va comprometre aquest dijous després de la polèmica generada.

La tesi doctoral del president Sánchez estarà disponible a Internet perquè qualsevol usuari la consulti durant el dia d'avui, segons ha informat el Palau de la Moncloa.

Moncloa ha fet públics els resultats de la tesi de Sánchez en dos reconeguts programes per detectar plagis acadèmics, Turnitin i Plagscan, després que aquest dijous diversos mitjans de comunicació apuntessin a un presumpte plagi en el treball de Sánchez..

Per la seva part, la Universitat Camilo José Cela va confirmar en un comunicat la "normalitat" en el procés d'avaluació de la tesi de Sánchez després de realitzar una revisió.

Informa:ELNACIONAL.CAT (14-9-2018)

EL CONSUM, UNA ARMA PODEROSA QUE ELS CATALANS TENIM AL NOSTRE ABAST

 

Per Ramon Serra, editor

 

"Comsum estratègic", una idea brillant de l'ANC com ho demostra l'oposició categòrica que ha rebut per part dels unionistes tan bon punt s'ha fet pública la campanya. Això vol dir que serà una idea collonuda, perquè el valor de les persones, de les coses o de les idees la donen moltes vegades l'oposició dels ememics. Senyal que els fa mal.

No ens vinguin ara amb milongues o que es tracta de possibles boicots. Resulta que l'anterior Gobierno espanyol i el seu Rei van fer tot el possible perquè les empreses marxessin de Catalunya. Sense culpar a ningú en concret de les que han marxat , " la pela la pela", és ben lògic que els catalans tinguem una informació clara de les empreses que tenen un arrelament aquí en tots els sentits.

Els catalans com a consumidors també tenim la nostra força. I aquesta l'hem de fer servir. Oi tant! Simplement es tracta de tenir una informació sobre els valors de tota mena de les empreses que operen aquí. I a les nostres mans està decidir el mercat triant aquelles que tinguin uns valors de país . Hem d'esmolar totes les eines que tenim a l'abast. I aquesta n´és una d'elles. D'aquesta manera aquesta iniciativa s'afegeix també al" consum.cat" que ja opera des de fa uns mesos bé que d'una forma més modesta, però igualment valuosa.

Per tant, un cop més la nostra enhorabona a l'ANC, promotora de la iniciativa. Ara cal que ens informi periòdicament de com van ldes coses.No tot s'ha d'acabar amb penjar una pàgina web o fer només una declaració de principis. Fins ara més que consumidros els catalans hem semblat "consumits". Cal, doncs, tornar a ser consumidors.

En aquest sentit, el fet que el Parlament torni a reprovar Felipe VI perquè va fomentar la fugida d'empreses de Catalunya després de l'1-O és l'altra cara de la mateixa mateixa moneda per servar la sobirania econòmica de Catalunya, si més no fins allà on sigui possible

Som-hi!

Visites Rebudes

08487546