LA INTERSINDICAL-CSC PROMOU TREBALLAR EL 12 D'OCTUBRE I EL 6 DE DESEMBRE

La Intersindical - CSC ha emès un comunicat explicant com es pot treballar durant els dies 12 d'octubre i 6 de desembre complint la normativa vigent (recordem que aquest dos dies festius que l'estat espanyol imposa a tot el territori, tant per als centres de treball del sector públic com privat).

En aquest sentit, recordem que les possibilitats de treballar durant la Festa Nacional d'Espanya (12 d'octubre) com el de la Constitució espanyola (6 de desembre) són escasses. Tant en el sector privat com el públic. Així doncs, la Intersindical - CSC dona unes recomanacions tècniques per evitar ambdues festivitats.

L'organització també ha facilitat un model de document per demanar al vostre centre de treball que tant el 12 d'octubre com el 6 de desembre us deixin treballar.

Informa:RACOCATALA.CAT (9-10-2018)

LES ACUSACIONS DEL JUDICI: COMENCEN A FER AIGÜES

"Comença a fer aigües "


Joan J. Queralt

Van iniciar el dimarts 19 les seves declaracions Romeva, amb una solidesa espectacular, pròpia de la seva formació i trajectòria, i Rull, clar, sòlid i a bastament documentat. L'absurdament maratonià dimecres 20 van declarar Turull, Bassa, Borràs i Mundó. En respondre tots a una fiscalia sense esma, reiterativa i desorientada i a una Advocacia de l’Estat, ara per ara, més aviat fosca i testimonial, la jornada es va allargar baldant tothom i lesionant el dret de defensa.

La sessió va acabar amb una rebequeria, amb el consegüent absis de poder, del president del tribunal en fixar, malgrat les raonades peticions de l’advocat Jordi Pina, novament les deu del matí de dijous per reiniciar les sessions.

Dijous va ser un dia intens, però d’horari moderat. Vila, autojustificant-se, però sense abdicar dels seus plantejaments, i un Jordi Sànchez pletòric, que omplirà portades i planes durant molt de temps.

Semblava, amb aquesta cursa com un pollastre escapçat, que, no se sap per quins set sous, calia acabar com fos les declaracions dels acusats aquesta setmana. No ha estat així, perquè, tal com declaraven, tothom veia que no podia ser. Per acabar-ho d’adobar i de pressionar, el tribunal va fer pública l'agenda de citacions de testimonis. Semblava, pel seu atapeïment, més una llista de judicis de faltes que el calendari del judici més important de la història judicial espanyola. Com no podia ser d’altra manera, aquest calendari també s’ha redefinit. Llegeix més...

Opinions

Visites Rebudes

09243814