VOX VOL INVESTIGAR L'EMPRESARI QUE VA COMPRAR LES URNES PER A L'1-O QUE VA SER ENTREVISTAT PER TV3: DE MOMENT, EL JUTGE HO FRENA

Vox no dona res per perdut i ha intentat obrir un altre front contra el referèndum de l'1 d'octubre.

Després que fa uns dies el programa de TV3 Preguntes Freqüents entrevistés l'empresari que es va encarregar de dissenyar, comprar, amagar i fer entrar en territori català les urnes per al referèndum de l'1 d'octubre, Vox ha demanat investigar l'empresari.

L'entrevista es va fer preservant en tot moment la identitat de qui havia comprat les urnes i que, durant mitja hora en prime time, va donar tots els detalls de com s'havia fet l'operació urna. L'entrevista es va emetre el dissabte 22 de setembre. El 4 d'octubre Vox va demanar al jutjat d'instrucció 13 de Barcelona, que té oberta la causa general contra el referèndum, que es reclami a TV3 l'entrevista i identifiqui l'empresari. El jutge, però, ho denega. En una interlocutòria del 8 d'octubre lliurada avui a les parts, a què ha tingut accés El Nacional, Juan Antonio Ramírez Sunyer denega De moment la investigació queda frenada, però Vox té cinc dies per recorre en aquest jutjat o bé pot demanar la investigació al jutjat d'instrucció 28 de Barcelona, que és qui investiga tot el que està relacionat amb la contractació, utilització i distribució de les urnes.

Informa.ElNACIONAL.CAT (11-10-2018)

N.de la R.

L'entrevista a TV3 em va semblar molt arriscada per falta de precaucions: podia haver parlat un empresari amb accent de Catalunya del Nord per demostrar que tot va passar fora de les " fronteres " espanyoles .Segons com vagi ara tot plegat TV3 podria haver-se picat els dits i haver de descobrir l'empresari de les urnes . Aquest periodisme és collonut, però l'Estat no està per bròquils. No vivim en un país normal i TV3 ho sap més que ningú

N

LES ACUSACIONS DEL JUDICI: COMENCEN A FER AIGÜES

"Comença a fer aigües "


Joan J. Queralt

Van iniciar el dimarts 19 les seves declaracions Romeva, amb una solidesa espectacular, pròpia de la seva formació i trajectòria, i Rull, clar, sòlid i a bastament documentat. L'absurdament maratonià dimecres 20 van declarar Turull, Bassa, Borràs i Mundó. En respondre tots a una fiscalia sense esma, reiterativa i desorientada i a una Advocacia de l’Estat, ara per ara, més aviat fosca i testimonial, la jornada es va allargar baldant tothom i lesionant el dret de defensa.

La sessió va acabar amb una rebequeria, amb el consegüent absis de poder, del president del tribunal en fixar, malgrat les raonades peticions de l’advocat Jordi Pina, novament les deu del matí de dijous per reiniciar les sessions.

Dijous va ser un dia intens, però d’horari moderat. Vila, autojustificant-se, però sense abdicar dels seus plantejaments, i un Jordi Sànchez pletòric, que omplirà portades i planes durant molt de temps.

Semblava, amb aquesta cursa com un pollastre escapçat, que, no se sap per quins set sous, calia acabar com fos les declaracions dels acusats aquesta setmana. No ha estat així, perquè, tal com declaraven, tothom veia que no podia ser. Per acabar-ho d’adobar i de pressionar, el tribunal va fer pública l'agenda de citacions de testimonis. Semblava, pel seu atapeïment, més una llista de judicis de faltes que el calendari del judici més important de la història judicial espanyola. Com no podia ser d’altra manera, aquest calendari també s’ha redefinit. Llegeix més...

Opinions

Visites Rebudes

09243957