UN HOME TRANSTORNAT ENCASTA EL COTXE CONTRA L'ENTRADA DE TV3

Un vehicle s'ha encastat aquest dimecres a la tarda, poc abans de les 15h, contra la porta dels estudis de Televisió de Catalunya a Sant Joan Despí (Baix Llobregat). Després del xoc, que ha causat desperfectes a una de les portes d'entrada, el personal de seguretat de la cadena pública catalana n'ha retingut el conductor, un home de poc més de 40 anys i ha avisat la Policia Local i els Mossos d'Esquadra que, en arribar als estudis, l'han arrestat. Segons ha pogut saber 'El Món', l'atac ha estat voluntari però no hi hauria un mòbil polític sinó que hauria estat motivat per alteracions psicològiques de l'home que, després d'haver estat detingut i haver donat positiu a la prova d'alcoholèmia, continua sota custòdia policial.

Segons confirmen testimonis visuals, l'atacant duia una corona al cap i ha afirmat que la raó de la seva acció era que els Illuminati, el suposat govern a l'ombra segons algunes teories de la conspiració, no tenien prou presència a la televisió pública. Segons sembla, el mateix home ja s'hauria apropat als estudis aquest dimarts i, després que els vigilants no el deixessin entrar, hauria muntat guàrdia amb un cartell on posava "Per què els Il·luminats no podem sortir a TV3?", que també duia durant l'acció d'avui.

El vehicle que ha impactat contra la porta principal de Televisió de Catalunya
Els desperfectes causats pel vehicle a la porta de Televisió de Catalunya | Cedida

#cotxe #TV3

informa:ELMON.CAT (9-1-2019)

DETENCIONS POLÍTIQUES A VERGES I CELRÀ

 

"Detencions polítiques a Verges i Celrà’

¿Pedro Sánchez creu que pot solucionar res detenint alcaldes a partir d’un atestat policial d’autoria desconeguda per uns fets que van tenir lloc fa tres mesos?

 

Antoni Bassas

 

La Policia Nacional espanyola ha detingut aquest matí onze persones, entre les quals l'alcalde de Verges, Ignasi Sabater, i l'alcalde de Celrà, Dani Cornellà, tots dos de la CUP. Entre els detinguts hi ha membres dels CDR de Girona.

La Policia Nacional ha confirmat a l'Ara que es tracta d'una operació contra "desordres públics". Quins? Durant les primeres hores d’avui no estava clar si es referien a aquella protesta contra la manifestació de Vox a Girona del dia de la Constitució, el 6 de desembre, i sembla que té a veure amb les manifestacions del primer aniversari de l’1 d’Octubre.

I atenció: el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha confirmat aquest matí que són detencions policials. Que no són detencions ordenades pel jutge (que està informat de l’operatiu) i que en un jutjat de Girona tenen oberta una causa amb un atestat policial “sense autor conegut” per l’ocupació de les vies de l’AVE de l’1 d’octubre de l’any passat.

La detenció de qualsevol persona és una decisió greu. La de dos alcaldes, encara més. Si, a més a més, no se’ls havia citat abans (i, per tant, no es pot al·legar que se’ls deté perquè no s’havien presentat davant la justícia); si, a més a més, se’ls deté per una presumpta responsabilitat en desordres públics que van tenir lloc fa més de tres mesos, a partir d’un atestat policial que la mateixa justícia diu que no té un autor conegut, es veu de tres hores lluny que aquesta actuació és política, que en les darreres hores al ministeri de l’Interior hi havia la necessitat de “donar un cop” a l’independentisme, potser per demostrar que el govern espanyol no està venut a l’independentisme com retreien les portades xenòfobes d’ahir que denunciaven una pluja de milions a Catalunya pels pressupostos. Llegeix més...

Visites Rebudes

08894736