LA CREU DE SANT JORDI, QUINA CREU !

"La creu de  Sant Jordi"

Enric Padrosa
Resulta com a mínim curiós que tot i utilitzant una forma encoberta, sinuosa o dissimulada, però sempre escorada capa al unionisme, dia sí i un altre també malgrat es posi en confrontació algun tertulià que defensa la campanya independentista, ara s’hagi concedit el màxim premi honorífic de la Generalitat; la Creu de Sant Jordi, al programa dirigit per Josep Cuní a 8 al Dia.

Igualment curiós que també s’hagi concedit a la ex ministre de l’exèrcit espanyol, Sra. Chacon, què com sabem, no es va distingir per defensar la nació catalana, ni abans ni desprès del càrrec. En el nostre país hi ha molta gent mereixedora d’aquesta distinció i sabem bé qui n’és mereixedor i qui no en el camp de la política catalana.

(12-5-2017)

SENYORS DE L'ANC, APRENEU A LLEGIR BÉ ELS RESULTATS: L'INDEPENDENTISME EL 21-D ES VA IMPOSAR PER 52,19% A 47,80% (+ 4, 39%)

"Prou, prou, prou! Una mentida repetida mil vegades sembla una veritat "

Per Ramon Serra, editor

 

Quan jo era infant i anava a les monges ens feien cantar--potser era la base ja de l'adoctrinament?--:"la Mare de Déu quan era petita anava a costura a aprendre de lletra". En sembla ara que els senyors de l'ANC també haurien de tornar a "costura" no per aprendre-hi de lletres si no de números. No d'altra forma puc interpretar el que ens diuen en el darrer comunicat on assenyalen que l'independentisme no ha aconseguit la majoria absoluta de vots. Ah,no?

Si se'm permet una expressió ben poc heterodoxa, però molt expressiva, ja n'estic fins al monyo que dirigents i polítics independentistes vulguin convèncer-nos d'un temps ençà que no tenim majoria absoluta de vots, fet que queda evident en totes les darreres eleccions, però sembla com si nosaltres mateixos no estem segurs de merèixer o voler la independència i, per tant, sempre cal cercar qualsevol excusa que justifiqui les nostres renúncies o covardies. I què millor per justificar-nos dir que no tenim una majoria de vots o que ens falta una majoria social més gran?

Ostres,tu: ja està bé d'aquest mantra que va començar arran de les eleccions d'aquell 27-S. Aquelles eleccions ja tenien un caràcter plebiscitari com gairebé tothom va entendre. Es va dir que es proclamaria la independència amb els escons aconseguits, perquè l'Estat no permetia un referèndum i, per tant, només es tindria present els escons i no pas el nombre de sufragis. Com se sap la majoria d'escons van ser per a les forces independentistes. Llegeix més...

Visites Rebudes

06846230