TV3 TAMPOC NO TINDRÀ ELS PARTITS DEL BARÇA: I ARA QUÈ ? COM ENGANXAREM LA GENT AL CATALÀ ?

Ramon Serra, editor

Cansa ja de repetir sempre el mateix, però cal dir-ho una i una altra vegada: no sé com es pot esgrescar que la canalla i el públic en general aprengui o s'interessi pel català si ni tan sols es pot veure o no es podrà veure en català el Barça de futbol (tampoc l' Espanyol i el Girona o ja no diem equips de les altres terres de parla catalana), de bàsquet, handbol, futbol sala (sí també futbol sala) i gairebé res d'hoquei patins per TV3.

És decebedor veure que com més va menys en volem. Un tema que hauria de remoure cel i terra i que, a part de la Plataforma per la Llengua, sembla interessar poques persones, si hem de fer cas del poc ressò que té una notícia com aquesta. A llavors hi haurà qui es queixarà que TV3 és cada cop més residual. Precisamentt els grans pics d'audiència de TV3 han coincidit amb els partits més importants del Barça. Per tant, deixem-nos de romanços i posem el dit a la nafra.

No s'hi val l'excusa que dóna Movistar en el sentit que ja ofereix el Barça en segona o tercera opció en català quan si més no els partits del Barça a Catalunya haurien de ser oferts en català com a primera opció . En fi, m'magino que algú deu pensar que la gent potser s'enganxarà al català amb els diacrítics...

SENYORS DE L'ANC, APRENEU A LLEGIR BÉ ELS RESULTATS: L'INDEPENDENTISME EL 21-D ES VA IMPOSAR PER 52,19% A 47,80% (+ 4, 39%)

"Prou, prou, prou! Una mentida repetida mil vegades sembla una veritat "

Per Ramon Serra, editor

 

Quan jo era infant i anava a les monges ens feien cantar--potser era la base ja de l'adoctrinament?--:"la Mare de Déu quan era petita anava a costura a aprendre de lletra". En sembla ara que els senyors de l'ANC també haurien de tornar a "costura" no per aprendre-hi de lletres si no de números. No d'altra forma puc interpretar el que ens diuen en el darrer comunicat on assenyalen que l'independentisme no ha aconseguit la majoria absoluta de vots. Ah,no?

Si se'm permet una expressió ben poc heterodoxa, però molt expressiva, ja n'estic fins al monyo que dirigents i polítics independentistes vulguin convèncer-nos d'un temps ençà que no tenim majoria absoluta de vots, fet que queda evident en totes les darreres eleccions, però sembla com si nosaltres mateixos no estem segurs de merèixer o voler la independència i, per tant, sempre cal cercar qualsevol excusa que justifiqui les nostres renúncies o covardies. I què millor per justificar-nos dir que no tenim una majoria de vots o que ens falta una majoria social més gran?

Ostres,tu: ja està bé d'aquest mantra que va començar arran de les eleccions d'aquell 27-S. Aquelles eleccions ja tenien un caràcter plebiscitari com gairebé tothom va entendre. Es va dir que es proclamaria la independència amb els escons aconseguits, perquè l'Estat no permetia un referèndum i, per tant, només es tindria present els escons i no pas el nombre de sufragis. Com se sap la majoria d'escons van ser per a les forces independentistes. Llegeix més...

Visites Rebudes

06846257