MAI DELS MAIS NO ENS FARAN ESPANYOLS

Ramon Serra, editor

El Periódico és un pamflet engorgat pels deutes. Això no ho salva ni Planeta. Per tant, no cal ser un gran expert per veure d'on arriben les misses. D'aquesta manera s'uneix a tots els mitjans de la metròpoli en contra dels Mossos. Tot és molt senzill i fins i tot desfer l'acusació que els Mossos havien rebut un avís de la CIA sobre l'atemptat a la Rambla. Si resulta que els terroristes ho van decidir al darrer dia després que els hagués fallat tots els plans.P er tant, tan podien haver atacat la Rambla com el passeig de Gràcia. Tot és una puta mentida per desprestigiar la nostra policia i el procés. Espanya no té entranyes i per salvar la seva "unidad" estan disposats a tot. I espereu a veure encara què vindrà.

Tots recordem encara la manipulació sobre l'autoria dels atemptats de l'11-M a Atotxa (Madrid). Aznar va trucar personalment als directors dels diaris de Madrid i Barcelona dient-los que ETA n'era l'autor. Així volia salvar les pròximes eleccions que eren a tocar. Va perdre. Ningú no es va empassar la mentida, excepte el diari El Mundo al servei del terrorisme espanyol que la va repetir durant mesos. Què no faran ara amb Catalunya si tenen l'ajut de la majoria de partits i dels ciutadans d' Espanya?

Ben segur que darrera de tot això hi ha l'anomenat Centro Nacional de Inteligencia.(CNI ) Bé això d'intel·ligència... El més estrany seria que no hi fos ficat fins a les quatre potes.

Per als ,cespanyols tot s'hi val en la guerra contra Catalunya. Però mai no ens faran espanyols. És més, cada acció seva ens reafirma que mai dels mais serem com ells i gent que era indiferent es suma a la causa de la independència. Lluitarem fins al final, petit qui peti, i passi el que passi l'1-O. Espanya ha dinamitat qualsevol pont d'entesa. Ens volen seus i esclaus. Mai no ho aconseguiran i més ara que cada més els catalans en tenim consciència. Roma no pagava traïdors, esperem que Catalunya tampoc

Vosaltres espanyolistes sou els terroristes!

ADÉU EUROPA: UN DIA MÉS AMB ESPANYA UN DIA MENYS DE VIDA

Per Ramon Serra, editor

Europa és a mans dels Estats i dels grans interessos internacionals. Tota la resta és pura demagògia. Drets humans? "Ne connais pas". Catalunya ho té tot en contra. Juncker ha dit clarament que la independència de Catalunya podria obrir les portes a altres " regions" a independitzar-se. Vet aquí la qüestió! Seria bonic que precisament tinguèssim una Europa dels Pobles i no pas una Europa dels Estats, però el poder d'aquests ho tritura tot, oi?.

D'altra banda, Rajoy mai no admetrà cap mediació perquè seria posar el " separatismo" catalán a la seva mateixa alçada. I això seria una "deshonra". També Macron ha assenyalat que no es pot posar en un pla igual dues coses diferents: l 'amo i l'esclau, Espanya i Catalunya, la força bruta i el pacifisme.

Diguem-ho una i mil vegades, mai dels mais hi pot haver cap acord amb Espanya. O marxem o quedem residualitzats, en el camí cap a la mort inevitable. Una " reforma" de la Constitució és una broma de mal gust, sobrtetot a mans del PP, PSOE i Albert (Primo de ) Rivera. En tot cas acabarem en un reformatori.

I encara que hi tarambanes, per dir-ho amb paraules suaus, que no ho poden o no volen veure-ho. Sortirem al carrer les vegades que faci falta. El carrer és la nostra gran arma contra la repressió, que serà inevitable. Per tant val més que plantem cara amb la DUI i amb una vaga general, si s'escau..

Veurem si després aquests panxacontents d' Europa continuen mirant-se el melic ben pagats pels Estats del terror en el qual s'ha convertit Europa. Només mouran fitxa si els forcem.

És pesar dir-ho tantes vegades, però ha de convertir-se en el nostre mantra: un dia més amb Epanya un dia menys de vida. Entesos , president Puigdemont ?

(13-10-2017)

Visites Rebudes

06416005