MAI DELS MAIS NO ENS FARAN ESPANYOLS

Ramon Serra, editor

El Periódico és un pamflet engorgat pels deutes. Això no ho salva ni Planeta. Per tant, no cal ser un gran expert per veure d'on arriben les misses. D'aquesta manera s'uneix a tots els mitjans de la metròpoli en contra dels Mossos. Tot és molt senzill i fins i tot desfer l'acusació que els Mossos havien rebut un avís de la CIA sobre l'atemptat a la Rambla. Si resulta que els terroristes ho van decidir al darrer dia després que els hagués fallat tots els plans.P er tant, tan podien haver atacat la Rambla com el passeig de Gràcia. Tot és una puta mentida per desprestigiar la nostra policia i el procés. Espanya no té entranyes i per salvar la seva "unidad" estan disposats a tot. I espereu a veure encara què vindrà.

Tots recordem encara la manipulació sobre l'autoria dels atemptats de l'11-M a Atotxa (Madrid). Aznar va trucar personalment als directors dels diaris de Madrid i Barcelona dient-los que ETA n'era l'autor. Així volia salvar les pròximes eleccions que eren a tocar. Va perdre. Ningú no es va empassar la mentida, excepte el diari El Mundo al servei del terrorisme espanyol que la va repetir durant mesos. Què no faran ara amb Catalunya si tenen l'ajut de la majoria de partits i dels ciutadans d' Espanya?

Ben segur que darrera de tot això hi ha l'anomenat Centro Nacional de Inteligencia.(CNI ) Bé això d'intel·ligència... El més estrany seria que no hi fos ficat fins a les quatre potes.

Per als ,cespanyols tot s'hi val en la guerra contra Catalunya. Però mai no ens faran espanyols. És més, cada acció seva ens reafirma que mai dels mais serem com ells i gent que era indiferent es suma a la causa de la independència. Lluitarem fins al final, petit qui peti, i passi el que passi l'1-O. Espanya ha dinamitat qualsevol pont d'entesa. Ens volen seus i esclaus. Mai no ho aconseguiran i més ara que cada més els catalans en tenim consciència. Roma no pagava traïdors, esperem que Catalunya tampoc

Vosaltres espanyolistes sou els terroristes!

EL MUSEU DE LLEIDA: " QUE SE CONSIGA EL EFECTO SIN QUE SE NOTE EL CUIDADO "

 

'El museu de Lleida: “Conseguir el efecto y que no se note el cuidado”'

 

Antoni Bassas

Com que en política no hi ha res casual, avui, quan falten deu dies per a les eleccions, ha arribat el dia del trasllat de les obres d’art del Museu de Lleida reclamades per Sixena. No és casual: amb la Generalitat sotmesa al 155, l’Estat consuma una nova mesura de força política i jurídica que entra dins la categoria de l’“¡A por ellos!”.

Ara no repassarem tota la història de la reclamació de les obres d’art, però m’agradaria que es quedessin amb les explicacions que va donar el director del Museu de Lleida, ara fa un any, quan el vàrem entrevistar just davant de les obres avui embalades en direcció a Sixena.

Remarco la informació: les obres van ser dipositades per Sixena. El Museu de Lleida les ha conservat perfectament durant molts anys. I remarco el concepte de Sixena, Lleida, la Franja, com un espai geogràfic de contacte entre el català i el castellà; àrea de barreja, d’interessos compartits a la conca de l’Ebre; llocs on, fins fa anys, les fronteres dels bisbats no es corresponien amb les de les províncies, fins al punt que molts aragonesos de la Franja tenien el seu bisbe a Lleida perquè les parròquies del seu poble pertanyien al bisbat de Lleida. Ara els mateixos que diuen que no s’han de posar fronteres són els mateixos que la posen entre Catalunya i Aragó. Llegeix més...

Visites Rebudes

06674926