MESSI O COM ACOLLONIR EL CULÉ INDEPENDENTISTA

Tornem-hi amb aquesta cancó enfadosa que es repeteix cada dos per tres i, pel que sembla, ningú és capaç de replicar-la com cal. Ara diuen que Messi ha establert una clàusula en el contracte en el sentit de poder rescindir-lo si Catalunya és independent i el Barça no juga en una Lliga important com l'espanyola, la francesa, l'anglesa o l'alemanya. El sector d'estudiar l'esport en una Catalunya independent va deixar sense lligar el futur paper del Barça i, de retruc, el dels altres equips catalans. Però és evident que el Barça n'és el timó. I és que anar amb un lliri a la mà pot tenir greus conseqüències.

La gent d'aquí es pensava que en cas d'independència els equips catalans podrien continuar a les lliges espanyoles. Doncs,no: gairebé segur que serien expulsats. Certament pel que fa als drets televisats del Barça els espanyols perderien molts milions, però tant els fa. Prefereixen quedar cecs si nosaltres ja perdem un ull. Són així. Aleshores el Barça podria inscriure's a la Lliga francesa , per exemple,si hem de fer cas del botifler Valls. Potser ara renegarà d'haver dit això.

Una Lliga europa de clubs seria la solució ideal. De fet per fortuna ja la temim al bàsquet. Però al futbol les coses van molt a poc a poc.

Sento cansar amb comentaris reiteratius com aquest. Però tinc la impressió que la gent s'ho empassa tot. Certament no sembla que Messi en vida futbolística hagi de renunciar al Barça per la independència. Però si arribés el cas, có voldria dir que Cataluna per fi és independent de facto, aleshores el Govern hauria de tancar TOTS els senyals de les televisions españoles que operen al nostre territori com a just dret de rèplica. En aquest torcebraç caldria veure aleshores si els espanyols són tan "orgullosos" i prefererien perdre el mercat català.

Fins a llavors encara haurà de ploure molt, si és que algun dia s'arriba aquesta situació. Però, si us plau, no us acolloniu amb aquestes informacions sobretot perquè el nostre poder els afectarà més del que es pensen si no ens acollonim o anem amb un lliri a la mà.

P.S.

Un cop escrit aquest comentari el Barça ha negat aquest fet. Tractant-se d'"El Mundo" qualsevol informació que sigui veritat és pura coincidència. Amb tot, la meva argumentació segueix tan vàlida com sempre. Segur que el tema no està tancat

(5-1-2018)

SENYORS DE L'ANC, APRENEU A LLEGIR BÉ ELS RESULTATS: L'INDEPENDENTISME EL 21-D ES VA IMPOSAR PER 52,19% A 47,80% (+ 4, 39%)

"Prou, prou, prou! Una mentida repetida mil vegades sembla una veritat "

Per Ramon Serra, editor

 

Quan jo era infant i anava a les monges ens feien cantar--potser era la base ja de l'adoctrinament?--:"la Mare de Déu quan era petita anava a costura a aprendre de lletra". En sembla ara que els senyors de l'ANC també haurien de tornar a "costura" no per aprendre-hi de lletres si no de números. No d'altra forma puc interpretar el que ens diuen en el darrer comunicat on assenyalen que l'independentisme no ha aconseguit la majoria absoluta de vots. Ah,no?

Si se'm permet una expressió ben poc heterodoxa, però molt expressiva, ja n'estic fins al monyo que dirigents i polítics independentistes vulguin convèncer-nos d'un temps ençà que no tenim majoria absoluta de vots, fet que queda evident en totes les darreres eleccions, però sembla com si nosaltres mateixos no estem segurs de merèixer o voler la independència i, per tant, sempre cal cercar qualsevol excusa que justifiqui les nostres renúncies o covardies. I què millor per justificar-nos dir que no tenim una majoria de vots o que ens falta una majoria social més gran?

Ostres,tu: ja està bé d'aquest mantra que va començar arran de les eleccions d'aquell 27-S. Aquelles eleccions ja tenien un caràcter plebiscitari com gairebé tothom va entendre. Es va dir que es proclamaria la independència amb els escons aconseguits, perquè l'Estat no permetia un referèndum i, per tant, només es tindria present els escons i no pas el nombre de sufragis. Com se sap la majoria d'escons van ser per a les forces independentistes. Llegeix més...

Visites Rebudes

06854260