EL VENTILADOR DE LA PORQUERIA: SEMBLA QUE ELS INDEPENDENTISTES SOM CULPABLES DE TOT

" Com que em sento impotent per canviar la realitat només puc descriure-la" ( Montserrat Roig)

Per Ramon Serra, editor

Tots sabem molt bé que el relat dels fets i les pautes a seguir el marca sempre qui té el poder. Els negres tenien assumit que eren inferiors als blancs fins que algú s'hi va rebel·lar. L' Església catòlica durant segles ens ha imposat el seu concepte de moral fins que ha perdut molta part del seu poder. Per tant, no podem estranyar-nos que l'espanyolisme marqui les pautes del relat independentista. Ells tenen el poder i fan mans i mànigues per humiliar-nos al màxim fent servir tota mena de mentides i eixemplant els nostres errors o possibles errors.

Em sembla que tot és ben clar i que ens serà gairebé impossible trabucar la situació si no som independents. Amb tot, és necessari que, d'entrada, en siguem conscients per no deixar-nos emportar per la ventada espanyolista, ventilador de porqueria. Volen decapitar el moviment de cap a peus. Qualsevol candidat a la presidència de la Generalitat que no sigui dels seus serà sempre mal vist i li abocaran a sobre un carro de fems. Ho hem vist ara amb el nomenament de Quim Torra com a president de la Generalitat. Ràpidament li han buscat les pessigolles per unes piulades fetes fa anys, en unes altres circumstàncies i fora de context. En resum, Quim Torra venia a dir que els espanyols ens espolien, que parlar d'Albert Rivera com a demòcrata era una broma i que alguns espanyols s'han comportat com a nazis a Catalunya a l'hora de voler acabar amb la nostra llengua.

Com a bon català, el president ha demanat disculpes sense aclarir que eren puilades d'un altre temps i d'unes altres circumstàncies. En tot cas podria haver afegit que en parlar dels espanyols es referia a l'Estat. Per tant, no crec que hagi de demanar disculpes i com a màxim fer un aclariment. Ara, com que ni figa ni raïm els nostres enemics ho han aprofitat per presentar-lo com a nazi, xenòfon, racista i no sé quantes coses més.Total perquè va dir el que molts catalans pensem.

Quim Torra és una independentista sobretot identitari com jo i molta més gent. Cert que el moviment avui és sobretot de caire econòmic i social. L'independentisme només pot engrescar si s'ofereix als ciutadans un millor futur que el que tindrem a Espanya. Tot amb tot, no hem d'amagar les nostres raons identitàries perquè jo no voldria pas que Catalunya es convertís en una república castellana més com qualsevol de les que hi ha a sud-amèrica.

Aquestes declaracions ja han estat presentades a Europa com un gran perill. S'hi han abocat Ciuidadanos, el PP i tot l'aparell de l'Estat. Ja se sap que quan es tracta d'anar contra Catalunya tot s'hi val i els diners surten a dojo com per art de màgia.

És ben bé que cap geperut veu el seu gep i que sempre seràs emmascarat per una paella. Les piulades de Quim Torra, bo i donant per bo que siguin tòxiques, no es poden comparar amb les tones i tones de porqueria que els espanyols--sí, els espanyols-- ens tiren al damunt cada dia. Ciudadanos i el PP són els principals atiadors de la catalanofòbia i els principals genocides de la nostra llengua.Si un dia Catalunya arriba a la independència hauran de ser jutjats i hauran de pagar pels crims comesos contra la nostra cultura. Tan clar com l'aigua del Montseny.

Quines galtes tenen d'anar de puritans per la vida! Hem de recordar, per exemple, que el PP sempre ha estat contrari a la Constitució, especialment Aznar? Hem de passar per alt les subvencions a entitats franquistes? Hem de permetre que el president del Tribunal Suprem estripés fa uns anys al Constitució? No hem de dir que el militar encarregar de reprimir l'1-O es va oferir a Tejero?

Tot això només és un tast de la bogeria espanyola. Però sembla que no té importància i només cal magnificar les opinions dels independentistes susceptibles de totes les maldats. Com a penúltima nota, segurament avui ja n'hi ha hagut moltes més, cal recordar les opinions de terrorista Jiménez Losantos que aprofita la ràdio per demanar que es bomardegi Barcelona! I no passa res. Fa unes setmanes, quan Alemanya no va lliurar Puigdemont a les autoritats espanyoles, va dir que s'havia d'atemptar a les cerveceries de Munic i retenir com a ostages els milers d'alemanys que viuen a Mallorca. Aquestes declaracions incendiàries més pròpies d'una persona amb rampells de locura i amb les facultats mentals perturbades fins ara no han merescut cap qualificatiu d'"odi" ni s'han emprès mesures judicials. Us imagineu que algú de nosaltres digués que cal bomardejar, per exemple, Madrid?

Això no és més que la llei de l'embut. Ens serà molt difícil contrarestar aquesta situació. Sigui com sigui no cal caure amb el parany. Potser abans de res ens cal dutxar-nos per treure'ns la merda de sobre.

(17-5-2018)

KOSOVO ENS MARCA EL CAMÍ: PETI QUI PETI SOM MAJORIA ELS INDEPENDENTISTES

Per Ramon Serra, editor

Per fi, ja era hora que algú com el president Torra cités la sentència del tribunal internacional de La Haia sobre el dret de Kosovo a la independència sense el vist-i-plau de Sèrbia. Una situació semblant a la que es viu actualment entre Catalunya i Espanya. Sembla mentida que aquest exemple no s'hagi fet servir pràcticament mai abans i això que tot és molt clar.

Tant com que la majoria independentista en les darreres elecions és inqüestionable. Per què parlar només d'un 47%?, és que els vots en blanc o nuls són espanyolistes? , és que el partits extraparlamentaris que sumen un bon gruix de vots són unionistes? ,és que no hi ha gent als Comuns i companyia que són independentistes? El resultat pràctic és que mai els unionistes no han arribat als 50% dels vots i, per tant, bastant menys de la meitat de la població catalana desitja restar a Espanya.

D'altra banda, els referèndums d' Escòcia, el Quebec o el Breixt han assolit resultats més migrats que els nostres a l'hora de proclamar-ne la tesis vencedora. A algú se li ha acudit dir que no són vàlids per què pràcticament només representen la meitat de la població o menys? Oi que no ? Els catalans hem de ser més legalistes i babaus?

D'altra banda, ara sembla que el discurs d'alguns polítics sigui " eixamplar la base independentista". Pensen convèncer potser als neofalangistes de Ciudadanos? No veuen que encara que fossim el 100% de la població a favor de la independència Espanya no ho aprovaria. Aleshores, o són rucs o són malintencionats? En qualsevol dels dos casos fan un mal favor al país.

Si nosaltres mateixos no sabem esgrimir arguments tan evidents con la sentència sobre Kosovo o no sabem comptar els vots, segurament per falta de costum de fer referèndums, val més que tirem el barret al foc.Per tot plegat, gràcies president Torra. Mai no serà sobrer omplenar-nos de raons si sobretot ens les creiem.

(7-7-2018)

Visites Rebudes

07840951