EL VENTILADOR DE LA PORQUERIA: SEMBLA QUE ELS INDEPENDENTISTES SOM CULPABLES DE TOT

" Com que em sento impotent per canviar la realitat només puc descriure-la" ( Montserrat Roig)

Per Ramon Serra, editor

Tots sabem molt bé que el relat dels fets i les pautes a seguir el marca sempre qui té el poder. Els negres tenien assumit que eren inferiors als blancs fins que algú s'hi va rebel·lar. L' Església catòlica durant segles ens ha imposat el seu concepte de moral fins que ha perdut molta part del seu poder. Per tant, no podem estranyar-nos que l'espanyolisme marqui les pautes del relat independentista. Ells tenen el poder i fan mans i mànigues per humiliar-nos al màxim fent servir tota mena de mentides i eixemplant els nostres errors o possibles errors.

Em sembla que tot és ben clar i que ens serà gairebé impossible trabucar la situació si no som independents. Amb tot, és necessari que, d'entrada, en siguem conscients per no deixar-nos emportar per la ventada espanyolista, ventilador de porqueria. Volen decapitar el moviment de cap a peus. Qualsevol candidat a la presidència de la Generalitat que no sigui dels seus serà sempre mal vist i li abocaran a sobre un carro de fems. Ho hem vist ara amb el nomenament de Quim Torra com a president de la Generalitat. Ràpidament li han buscat les pessigolles per unes piulades fetes fa anys, en unes altres circumstàncies i fora de context. En resum, Quim Torra venia a dir que els espanyols ens espolien, que parlar d'Albert Rivera com a demòcrata era una broma i que alguns espanyols s'han comportat com a nazis a Catalunya a l'hora de voler acabar amb la nostra llengua.

Com a bon català, el president ha demanat disculpes sense aclarir que eren puilades d'un altre temps i d'unes altres circumstàncies. En tot cas podria haver afegit que en parlar dels espanyols es referia a l'Estat. Per tant, no crec que hagi de demanar disculpes i com a màxim fer un aclariment. Ara, com que ni figa ni raïm els nostres enemics ho han aprofitat per presentar-lo com a nazi, xenòfon, racista i no sé quantes coses més.Total perquè va dir el que molts catalans pensem.

Quim Torra és una independentista sobretot identitari com jo i molta més gent. Cert que el moviment avui és sobretot de caire econòmic i social. L'independentisme només pot engrescar si s'ofereix als ciutadans un millor futur que el que tindrem a Espanya. Tot amb tot, no hem d'amagar les nostres raons identitàries perquè jo no voldria pas que Catalunya es convertís en una república castellana més com qualsevol de les que hi ha a sud-amèrica.

Aquestes declaracions ja han estat presentades a Europa com un gran perill. S'hi han abocat Ciuidadanos, el PP i tot l'aparell de l'Estat. Ja se sap que quan es tracta d'anar contra Catalunya tot s'hi val i els diners surten a dojo com per art de màgia.

És ben bé que cap geperut veu el seu gep i que sempre seràs emmascarat per una paella. Les piulades de Quim Torra, bo i donant per bo que siguin tòxiques, no es poden comparar amb les tones i tones de porqueria que els espanyols--sí, els espanyols-- ens tiren al damunt cada dia. Ciudadanos i el PP són els principals atiadors de la catalanofòbia i els principals genocides de la nostra llengua.Si un dia Catalunya arriba a la independència hauran de ser jutjats i hauran de pagar pels crims comesos contra la nostra cultura. Tan clar com l'aigua del Montseny.

Quines galtes tenen d'anar de puritans per la vida! Hem de recordar, per exemple, que el PP sempre ha estat contrari a la Constitució, especialment Aznar? Hem de passar per alt les subvencions a entitats franquistes? Hem de permetre que el president del Tribunal Suprem estripés fa uns anys al Constitució? No hem de dir que el militar encarregar de reprimir l'1-O es va oferir a Tejero?

Tot això només és un tast de la bogeria espanyola. Però sembla que no té importància i només cal magnificar les opinions dels independentistes susceptibles de totes les maldats. Com a penúltima nota, segurament avui ja n'hi ha hagut moltes més, cal recordar les opinions de terrorista Jiménez Losantos que aprofita la ràdio per demanar que es bomardegi Barcelona! I no passa res. Fa unes setmanes, quan Alemanya no va lliurar Puigdemont a les autoritats espanyoles, va dir que s'havia d'atemptar a les cerveceries de Munic i retenir com a ostages els milers d'alemanys que viuen a Mallorca. Aquestes declaracions incendiàries més pròpies d'una persona amb rampells de locura i amb les facultats mentals perturbades fins ara no han merescut cap qualificatiu d'"odi" ni s'han emprès mesures judicials. Us imagineu que algú de nosaltres digués que cal bomardejar, per exemple, Madrid?

Això no és més que la llei de l'embut. Ens serà molt difícil contrarestar aquesta situació. Sigui com sigui no cal caure amb el parany. Potser abans de res ens cal dutxar-nos per treure'ns la merda de sobre.

(17-5-2018)

EL CONSUM, UNA ARMA PODEROSA QUE ELS CATALANS TENIM AL NOSTRE ABAST

 

Per Ramon Serra, editor

 

"Comsum estratègic", una idea brillant de l'ANC com ho demostra l'oposició categòrica que ha rebut per part dels unionistes tan bon punt s'ha fet pública la campanya. Això vol dir que serà una idea collonuda, perquè el valor de les persones, de les coses o de les idees la donen moltes vegades l'oposició dels ememics. Senyal que els fa mal.

No ens vinguin ara amb milongues o que es tracta de possibles boicots. Resulta que l'anterior Gobierno espanyol i el seu Rei van fer tot el possible perquè les empreses marxessin de Catalunya. Sense culpar a ningú en concret de les que han marxat , " la pela la pela", és ben lògic que els catalans tinguem una informació clara de les empreses que tenen un arrelament aquí en tots els sentits.

Els catalans com a consumidors també tenim la nostra força. I aquesta l'hem de fer servir. Oi tant! Simplement es tracta de tenir una informació sobre els valors de tota mena de les empreses que operen aquí. I a les nostres mans està decidir el mercat triant aquelles que tinguin uns valors de país . Hem d'esmolar totes les eines que tenim a l'abast. I aquesta n´és una d'elles. D'aquesta manera aquesta iniciativa s'afegeix també al" consum.cat" que ja opera des de fa uns mesos bé que d'una forma més modesta, però igualment valuosa.

Per tant, un cop més la nostra enhorabona a l'ANC, promotora de la iniciativa. Ara cal que ens informi periòdicament de com van ldes coses.No tot s'ha d'acabar amb penjar una pàgina web o fer només una declaració de principis. Fins ara més que consumidros els catalans hem semblat "consumits". Cal, doncs, tornar a ser consumidors.

En aquest sentit, el fet que el Parlament torni a reprovar Felipe VI perquè va fomentar la fugida d'empreses de Catalunya després de l'1-O és l'altra cara de la mateixa mateixa moneda per servar la sobirania econòmica de Catalunya, si més no fins allà on sigui possible

Som-hi!

Visites Rebudes

08487586