EL VENTILADOR DE LA PORQUERIA: SEMBLA QUE ELS INDEPENDENTISTES SOM CULPABLES DE TOT

" Com que em sento impotent per canviar la realitat només puc descriure-la" ( Montserrat Roig)

Per Ramon Serra, editor

Tots sabem molt bé que el relat dels fets i les pautes a seguir el marca sempre qui té el poder. Els negres tenien assumit que eren inferiors als blancs fins que algú s'hi va rebel·lar. L' Església catòlica durant segles ens ha imposat el seu concepte de moral fins que ha perdut molta part del seu poder. Per tant, no podem estranyar-nos que l'espanyolisme marqui les pautes del relat independentista. Ells tenen el poder i fan mans i mànigues per humiliar-nos al màxim fent servir tota mena de mentides i eixemplant els nostres errors o possibles errors.

Em sembla que tot és ben clar i que ens serà gairebé impossible trabucar la situació si no som independents. Amb tot, és necessari que, d'entrada, en siguem conscients per no deixar-nos emportar per la ventada espanyolista, ventilador de porqueria. Volen decapitar el moviment de cap a peus. Qualsevol candidat a la presidència de la Generalitat que no sigui dels seus serà sempre mal vist i li abocaran a sobre un carro de fems. Ho hem vist ara amb el nomenament de Quim Torra com a president de la Generalitat. Ràpidament li han buscat les pessigolles per unes piulades fetes fa anys, en unes altres circumstàncies i fora de context. En resum, Quim Torra venia a dir que els espanyols ens espolien, que parlar d'Albert Rivera com a demòcrata era una broma i que alguns espanyols s'han comportat com a nazis a Catalunya a l'hora de voler acabar amb la nostra llengua.

Com a bon català, el president ha demanat disculpes sense aclarir que eren puilades d'un altre temps i d'unes altres circumstàncies. En tot cas podria haver afegit que en parlar dels espanyols es referia a l'Estat. Per tant, no crec que hagi de demanar disculpes i com a màxim fer un aclariment. Ara, com que ni figa ni raïm els nostres enemics ho han aprofitat per presentar-lo com a nazi, xenòfon, racista i no sé quantes coses més.Total perquè va dir el que molts catalans pensem.

Quim Torra és una independentista sobretot identitari com jo i molta més gent. Cert que el moviment avui és sobretot de caire econòmic i social. L'independentisme només pot engrescar si s'ofereix als ciutadans un millor futur que el que tindrem a Espanya. Tot amb tot, no hem d'amagar les nostres raons identitàries perquè jo no voldria pas que Catalunya es convertís en una república castellana més com qualsevol de les que hi ha a sud-amèrica.

Aquestes declaracions ja han estat presentades a Europa com un gran perill. S'hi han abocat Ciuidadanos, el PP i tot l'aparell de l'Estat. Ja se sap que quan es tracta d'anar contra Catalunya tot s'hi val i els diners surten a dojo com per art de màgia.

És ben bé que cap geperut veu el seu gep i que sempre seràs emmascarat per una paella. Les piulades de Quim Torra, bo i donant per bo que siguin tòxiques, no es poden comparar amb les tones i tones de porqueria que els espanyols--sí, els espanyols-- ens tiren al damunt cada dia. Ciudadanos i el PP són els principals atiadors de la catalanofòbia i els principals genocides de la nostra llengua.Si un dia Catalunya arriba a la independència hauran de ser jutjats i hauran de pagar pels crims comesos contra la nostra cultura. Tan clar com l'aigua del Montseny.

Quines galtes tenen d'anar de puritans per la vida! Hem de recordar, per exemple, que el PP sempre ha estat contrari a la Constitució, especialment Aznar? Hem de passar per alt les subvencions a entitats franquistes? Hem de permetre que el president del Tribunal Suprem estripés fa uns anys al Constitució? No hem de dir que el militar encarregar de reprimir l'1-O es va oferir a Tejero?

Tot això només és un tast de la bogeria espanyola. Però sembla que no té importància i només cal magnificar les opinions dels independentistes susceptibles de totes les maldats. Com a penúltima nota, segurament avui ja n'hi ha hagut moltes més, cal recordar les opinions de terrorista Jiménez Losantos que aprofita la ràdio per demanar que es bomardegi Barcelona! I no passa res. Fa unes setmanes, quan Alemanya no va lliurar Puigdemont a les autoritats espanyoles, va dir que s'havia d'atemptar a les cerveceries de Munic i retenir com a ostages els milers d'alemanys que viuen a Mallorca. Aquestes declaracions incendiàries més pròpies d'una persona amb rampells de locura i amb les facultats mentals perturbades fins ara no han merescut cap qualificatiu d'"odi" ni s'han emprès mesures judicials. Us imagineu que algú de nosaltres digués que cal bomardejar, per exemple, Madrid?

Això no és més que la llei de l'embut. Ens serà molt difícil contrarestar aquesta situació. Sigui com sigui no cal caure amb el parany. Potser abans de res ens cal dutxar-nos per treure'ns la merda de sobre.

(17-5-2018)

PRESIDENT TORRA, NO SIGUEM INGENUS: ESPANYA MAI NO ACCEPTARÀ LA BILATERALITAT O L'AUTODETERMINACIÓ

 

Per Ramon Serra, editor

 

Els catalans som bastant ingenus. Ens pensem que els altres tenen la mateixa concepció de la vida que nosaltres i anem molt equivocats. El nostre caràcter pactista xoca sobretot quan cal parlar amb Espanya. Una i altra vegada ens estavellem contra aquest mur impermeable, petrificat amb l'esperança d'arribar a algun acord. Vana és la nostra esperança.

Aquesta candidesa ens ha costat molts disgustos, especialment en els darrers anys. Que els polítics catalans volguessin parlar de diàleg amb l'Estat es podria comprendre des d'un punt de vista tàctic, donat que és una lluita de David contra Gol·liat. Però que algú pensés de veritat que es podria arribar a acords bilaterals o aconseguir el dret de l'autodeterminació és un absurd. Més que beneïts han estat uns beneits.

El problema, doncs, en la desconeixença dels nostres enemics. Des de fa molts anys sempre he pensat que per a ser diputat del Parlament o tenir un càrrec important al Govern el primer que cal fer és haver viscut dos anys pel cap baix en qualsevol part d'Espanya que no sigui Madrid, perquè aquesta ciutat és la capital de la "burrocràcia" i no permet prendre el pols al poble espanyol. Aleshores amb tota seguretat  s'adonarien que mai dels mais no hi haurà un acord enraonat entre Catalunya i Espanya. És impossible, perquè no solament parlem dues llengües diferents sinó que tenim dues mentalitats oposades. Els qui per raons que ara no vénen al cas hem viscut a la Espanya real prou sabem quin pa que s'hi dóna.

Recordem la frase d'Unamuno que és prou vàlida avui: "Merecemos perder Cataluña. Esta cochina prensa madrileña está haciendo la misma labor que con Cuba. No se entera. Es la bárbara mentalidad castellana. Su cerebro cojonudo, tienen testículos en vez de sesos en la mollera"

Em fa l'efecte que la majoria de dirigents polítics del nostre país i també de les associacions més importants no han tastat aquesta medicina que t'immunitza contra els afalacs espanyols que, ai las, només arriben quan ens necessiten. I després sant tornem-hi amb tota mena de repressions contra Catalunya, especialment contra la llengua.

Llegeix més...

Visites Rebudes

07716165