ALS PARTITS INDEPENDENTISTES: " NO ÉS AIXÒ, COMPANYS, NO ÉS AIXÒ"

"DEDICAT ALS ACTUALS PARTITS INDEPENDENTISTES "

Enric Padrosa

El molt lamentable espectable entre els dos partits “independentistes” per veure qui d’ells podrà manar, però fan mal a Catalunya. Han d’aprendre dels espanyols que fan pinya per anar contra Catalunya, fins i tot estarien disposats a sortit de la Unió Europea.

I aquests dos partits catalans, amb la dèria de voler manar a Catalunya, que si uns són d’esquerres i que si els altres són de dretes, oblidant el més important, que és assolir la llibertat del nostre país. Mentre tant no fan altra cosa que el ridícul.

Quan he votat, ho he fet pel partit que millor m’ha semblat que lluitava per Catalunya i és que no sóc ni d’esquerres ni de dretes ni del mig. Sóc de l’Enric Padrosa, el que fa 57 va ingressar a l’únic partit independentista de l’època.

Ara, desprès de tants anys de lluita em cal assistir a un espectacle vergonyant dels que opten pel partidisme en comptes de treballar per l’alliberament. Ho dic tal com ho sento i em sap molt de greu, però és així; afegint que l’espanyolisme es frega les mans

Estic indignat sí, perquè penso amb aquells patriotes, ja morts, dels que van morir de mort natural plens de lluita o dels que van morir assassinats per les llibertats nacionals. I ara quina vergonya, quina indignitat, quin fàstic!!

Si aquest dos partits continuen així faran fracassar tot intent. I qui en tindrà la culpa si no ells?. Com canta Lluís Llac; “no és això companys no és això, pel que va morir tantes flors...” i això és el que cal recordar; un homenatge constant a tots els patriotes.

Aquest és el motiu pels quals es van restituir les Quatre Columnes de Puig i Cadafalch, fou en homenatge als Patriotes Catalans de Tots els Temps, ni els d’esquerres ni els de dretes sinó a tots a tots, i ho va aconseguir la societat civil.

Va costar més de vuit anys de lluita contra un ajuntament socialista, el de Jordi Hereu, al qual no li interessava ni poc ni mica ni gens, per això va costar tant de temps. Va posar totes les traves que va poder, però finalment, amb tossuderia, es va aconseguir.

 

EL CONSUM, UNA ARMA PODEROSA QUE ELS CATALANS TENIM AL NOSTRE ABAST

 

Per Ramon Serra, editor

 

"Comsum estratègic", una idea brillant de l'ANC com ho demostra l'oposició categòrica que ha rebut per part dels unionistes tan bon punt s'ha fet pública la campanya. Això vol dir que serà una idea collonuda, perquè el valor de les persones, de les coses o de les idees la donen moltes vegades l'oposició dels ememics. Senyal que els fa mal.

No ens vinguin ara amb milongues o que es tracta de possibles boicots. Resulta que l'anterior Gobierno espanyol i el seu Rei van fer tot el possible perquè les empreses marxessin de Catalunya. Sense culpar a ningú en concret de les que han marxat , " la pela la pela", és ben lògic que els catalans tinguem una informació clara de les empreses que tenen un arrelament aquí en tots els sentits.

Els catalans com a consumidors també tenim la nostra força. I aquesta l'hem de fer servir. Oi tant! Simplement es tracta de tenir una informació sobre els valors de tota mena de les empreses que operen aquí. I a les nostres mans està decidir el mercat triant aquelles que tinguin uns valors de país . Hem d'esmolar totes les eines que tenim a l'abast. I aquesta n´és una d'elles. D'aquesta manera aquesta iniciativa s'afegeix també al" consum.cat" que ja opera des de fa uns mesos bé que d'una forma més modesta, però igualment valuosa.

Per tant, un cop més la nostra enhorabona a l'ANC, promotora de la iniciativa. Ara cal que ens informi periòdicament de com van ldes coses.No tot s'ha d'acabar amb penjar una pàgina web o fer només una declaració de principis. Fins ara més que consumidros els catalans hem semblat "consumits". Cal, doncs, tornar a ser consumidors.

En aquest sentit, el fet que el Parlament torni a reprovar Felipe VI perquè va fomentar la fugida d'empreses de Catalunya després de l'1-O és l'altra cara de la mateixa mateixa moneda per servar la sobirania econòmica de Catalunya, si més no fins allà on sigui possible

Som-hi!

Visites Rebudes

08487381