ALS PARTITS INDEPENDENTISTES: " NO ÉS AIXÒ, COMPANYS, NO ÉS AIXÒ"

"DEDICAT ALS ACTUALS PARTITS INDEPENDENTISTES "

Enric Padrosa

El molt lamentable espectable entre els dos partits “independentistes” per veure qui d’ells podrà manar, però fan mal a Catalunya. Han d’aprendre dels espanyols que fan pinya per anar contra Catalunya, fins i tot estarien disposats a sortit de la Unió Europea.

I aquests dos partits catalans, amb la dèria de voler manar a Catalunya, que si uns són d’esquerres i que si els altres són de dretes, oblidant el més important, que és assolir la llibertat del nostre país. Mentre tant no fan altra cosa que el ridícul.

Quan he votat, ho he fet pel partit que millor m’ha semblat que lluitava per Catalunya i és que no sóc ni d’esquerres ni de dretes ni del mig. Sóc de l’Enric Padrosa, el que fa 57 va ingressar a l’únic partit independentista de l’època.

Ara, desprès de tants anys de lluita em cal assistir a un espectacle vergonyant dels que opten pel partidisme en comptes de treballar per l’alliberament. Ho dic tal com ho sento i em sap molt de greu, però és així; afegint que l’espanyolisme es frega les mans

Estic indignat sí, perquè penso amb aquells patriotes, ja morts, dels que van morir de mort natural plens de lluita o dels que van morir assassinats per les llibertats nacionals. I ara quina vergonya, quina indignitat, quin fàstic!!

Si aquest dos partits continuen així faran fracassar tot intent. I qui en tindrà la culpa si no ells?. Com canta Lluís Llac; “no és això companys no és això, pel que va morir tantes flors...” i això és el que cal recordar; un homenatge constant a tots els patriotes.

Aquest és el motiu pels quals es van restituir les Quatre Columnes de Puig i Cadafalch, fou en homenatge als Patriotes Catalans de Tots els Temps, ni els d’esquerres ni els de dretes sinó a tots a tots, i ho va aconseguir la societat civil.

Va costar més de vuit anys de lluita contra un ajuntament socialista, el de Jordi Hereu, al qual no li interessava ni poc ni mica ni gens, per això va costar tant de temps. Va posar totes les traves que va poder, però finalment, amb tossuderia, es va aconseguir.

 

DETENCIONS POLÍTIQUES A VERGES I CELRÀ

 

"Detencions polítiques a Verges i Celrà’

¿Pedro Sánchez creu que pot solucionar res detenint alcaldes a partir d’un atestat policial d’autoria desconeguda per uns fets que van tenir lloc fa tres mesos?

 

Antoni Bassas

 

La Policia Nacional espanyola ha detingut aquest matí onze persones, entre les quals l'alcalde de Verges, Ignasi Sabater, i l'alcalde de Celrà, Dani Cornellà, tots dos de la CUP. Entre els detinguts hi ha membres dels CDR de Girona.

La Policia Nacional ha confirmat a l'Ara que es tracta d'una operació contra "desordres públics". Quins? Durant les primeres hores d’avui no estava clar si es referien a aquella protesta contra la manifestació de Vox a Girona del dia de la Constitució, el 6 de desembre, i sembla que té a veure amb les manifestacions del primer aniversari de l’1 d’Octubre.

I atenció: el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha confirmat aquest matí que són detencions policials. Que no són detencions ordenades pel jutge (que està informat de l’operatiu) i que en un jutjat de Girona tenen oberta una causa amb un atestat policial “sense autor conegut” per l’ocupació de les vies de l’AVE de l’1 d’octubre de l’any passat.

La detenció de qualsevol persona és una decisió greu. La de dos alcaldes, encara més. Si, a més a més, no se’ls havia citat abans (i, per tant, no es pot al·legar que se’ls deté perquè no s’havien presentat davant la justícia); si, a més a més, se’ls deté per una presumpta responsabilitat en desordres públics que van tenir lloc fa més de tres mesos, a partir d’un atestat policial que la mateixa justícia diu que no té un autor conegut, es veu de tres hores lluny que aquesta actuació és política, que en les darreres hores al ministeri de l’Interior hi havia la necessitat de “donar un cop” a l’independentisme, potser per demostrar que el govern espanyol no està venut a l’independentisme com retreien les portades xenòfobes d’ahir que denunciaven una pluja de milions a Catalunya pels pressupostos. Llegeix més...

Visites Rebudes

08894562