JORDI CAÑAS: " VAMOS A MONTAROS UN ULSTER QUE OS VAIS A CAGAR "

"Jordi Cañas ho va explicar el 2013, busquen l’enfrontament civil "

Joan Puig

Un dia darrere l’altre, les afirmacions de l’exdiputat de Ciudadanos Jordi Canyas intenten agafar forma. Augmenten les agressions contra el catalanisme polític, treure amb violència llaços grocs, intimidar a la gent independentista per defensar la república, insultar i agredir independentistes… tot amb l’objectiu de trencar la societat catalana.

Malgrat les amenaces de moment no se’n surten. Els independentistes responen amb astúcia i rebutjant qualsevol enfrontament, però com diu Cañas els “tabarnesos” han d’insistir fins a aconseguir-lo. Busquen una agressió per fer triomfar la seva tesis de la divisió de la societat.

Cañas ja ho va dir l’any 2013: “Os vamos a muntar un Ulster que os vais a cagar”. L’ideòleg del partit més retrograda del sud d’Europa considera clau violentar la societat catalana, fins i tot s’inventen suposades agressions a unionistes per intentar col·locar el seu discurs.

El Govern faria bé en portar a la justícia els comentaris i desitjos de Jordi Cañas i com els seus líders, Albert Rivera i Inés Arrimades els segueixen fil per randa. Al seu dia, Hitler ja feia l’estratègia de Cañas, abans d’instaurar el regim nazi. Ell mateix ho va escriure. Cal recordar també la ràdio de les mil colines com la prèvia del genocidi de Ruanda. Les paraules d’odi de Cañas són l’intent desesperat dels partits del 155 per derrotar l’independentisme per la via d’un enfrontament inexistent dins la societat catalana.

Però que Cañas i la seva teoria hagin fracassat no vol dir que hàgim de donar peixet a un partit com Ciudadanos que porta l’odi a Catalunya en la seva sang. Si poguessin tant Albert Rivera i Inés Arrimades ens portarien directament la seva pròpia “càmera de gas” en el pitjor dels seus desitjos. Només les males persones tenen aquesta capacitat de buscar l’enfrontament: Els desespera que a Catalunya aquest sigui el seu gran fracàs.

Informa:LAREPUBLICA.CAT (23-8-2018)

EL CONSUM, UNA ARMA PODEROSA QUE ELS CATALANS TENIM AL NOSTRE ABAST

 

Per Ramon Serra, editor

 

"Comsum estratègic", una idea brillant de l'ANC com ho demostra l'oposició categòrica que ha rebut per part dels unionistes tan bon punt s'ha fet pública la campanya. Això vol dir que serà una idea collonuda, perquè el valor de les persones, de les coses o de les idees la donen moltes vegades l'oposició dels ememics. Senyal que els fa mal.

No ens vinguin ara amb milongues o que es tracta de possibles boicots. Resulta que l'anterior Gobierno espanyol i el seu Rei van fer tot el possible perquè les empreses marxessin de Catalunya. Sense culpar a ningú en concret de les que han marxat , " la pela la pela", és ben lògic que els catalans tinguem una informació clara de les empreses que tenen un arrelament aquí en tots els sentits.

Els catalans com a consumidors també tenim la nostra força. I aquesta l'hem de fer servir. Oi tant! Simplement es tracta de tenir una informació sobre els valors de tota mena de les empreses que operen aquí. I a les nostres mans està decidir el mercat triant aquelles que tinguin uns valors de país . Hem d'esmolar totes les eines que tenim a l'abast. I aquesta n´és una d'elles. D'aquesta manera aquesta iniciativa s'afegeix també al" consum.cat" que ja opera des de fa uns mesos bé que d'una forma més modesta, però igualment valuosa.

Per tant, un cop més la nostra enhorabona a l'ANC, promotora de la iniciativa. Ara cal que ens informi periòdicament de com van ldes coses.No tot s'ha d'acabar amb penjar una pàgina web o fer només una declaració de principis. Fins ara més que consumidros els catalans hem semblat "consumits". Cal, doncs, tornar a ser consumidors.

En aquest sentit, el fet que el Parlament torni a reprovar Felipe VI perquè va fomentar la fugida d'empreses de Catalunya després de l'1-O és l'altra cara de la mateixa mateixa moneda per servar la sobirania econòmica de Catalunya, si més no fins allà on sigui possible

Som-hi!

Visites Rebudes

08487632